|

ANUNT CONCURS BICICLETE

“S.C. RULMENTI S.A. BARLAD, cu sprijinul Primariei Barlad, DHS Barlad si al Terasei Poienita organizeaza in data de 05.10.2014 un Concurs de biciclete pentru amatori.

La concursul organizat poate participa orice persoana intre 7 si 65 ani, fara nicio discriminare, fara nicio taxa.

Concursul se va desfasura pe grupe de varsta si sex stabilite de organizatori si va include o cursa pe sosea pe un traseu de ≈5000 metri, iar pentru participantii sub 14 ani, cursa va fi pe aleile din Gradina Publica, pe un traseu de ≈800 metri, cu starturi date incepand cu ora 1100.

Organizatorii vor acorda, pentru primii clasati, pe fiecare gupa de varsta/sex, premii in obiecte: biciclete, materiale sportive, precum si alte premii speciale.

Inscrierea se face in perioada 19 septembrie – 03 octombrie 2014, la sediul societatii – Pavilion Administrativ, de luni pana vineri, intre orele 0900 – 1500 sau prin e-mail la adresa: n.vicol@urb.ro in limita numarului de participanti stabilita de organizator.

Prin exceptie, functie de numarul de participanti inscrisi, organizatorii vor da posibilitatea si la inscrierea concurentilor in ziua competitiei – in zona platoului din Gradina Publica, din fata restaurantului “Poienita”, cu o ora inainte de inceperea startului.

Ordinea de inscriere va reprezenta si ordinea pe liniile de start. Primii inscrisi vor lua startul in primele linii.

La inscriere, participantul va prezenta actul de identitate si va comunica marimea tricoului (pentru alocarea unui tricou de participare). Pentru e-mail se vor transmite informatiile scanate.

Pentru participantii sub 18 ani, inscrierea se face pe baza certificatului de nastere si al actului de identitate al unuia din parinti. Pentru e-mail se vor transmite informatiile scanate.

La inscriere, participantul sau tutorele reprezentantului isi asuma responsabilitatile si obligatiile extrase din regulamentul de participare.

Pentru consultarea regulamentului si a detaliilor concursului accesati www.urb.ro sectiunea News.”