|

Anunţ de ultima oră al Primarului general al Capitalei, Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că ninsoarea abundentă de noaptea trecută a împiedicat deszăpezirea străzilor secundare din Bucureşti, toate utilajele şi echipajele de intervenţie fiind concentrate cu marile artere, pentru a permite circulaţia mijloacelor de transport în comun. Gabriela Firea a precizat că toate mijloacele de transport circulă miercuri dimineaţa şi i-a sfătuit pe bucureştenii care nu au situaţii de urgenţă să rămână acasă cel puţin în prima parte a zilei, dat fiind că ninsorile puternice vor continua după ora 11.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, în direct la Realitatea TV, că utilajele de deszăpezire au lucrat la foc continuu pe parcursul nopţii, însă nu s-a intrat deloc pe străzile secundare deoarece ninsoarea non-stop a pus probleme pe marile artere.

“Aşa cum au anunţat meteorologii de mai multe zile, ne confruntăm cu un episod de ninsoare abundentă, mult mai intens decât cel anterior. Acum se confirmă că decizia mea de a închide şcolile toată săptămâna, care a fost tratată cu ironie de unii, a fost una corectă”, a spus Gabriela Firea.

Primarul general a declarat că se acţionează cu tot personalul ADP pentru deszăpezire şi că operaţiunea a fost neîntreruptă pe timpul nopţii. Gabriela Firea a precizat că toate mijloacele de transport circulă miercuri dimineaţa.

“Se circulă pe toate arterele principale din Capitală, dar circulaţia se face în condiţii de iarnă. S-a acţionat neîncetat toată noaptea, dar nu s-a reuşit 100% ca bulevardele să fie la negru. De data aceasta a nins toată noaptea şi va continua să ningă până la ora 11 cel puţin”, a precizat Firea.

Gabriela Firea a precizat la Realitatea TV că RATB a scos în circulaţie 770 autobuze, 170 troleibuze, 250 tramvaie şi că nu sunt cartiere izolate.

sursa: https://www.realitatea.net/anunt-de-ultima-ora-al-primarului-general-al-capitalei-gabriela-firea_2020945.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb