|

Apelul disperat al unei mame: “ajutati-mã sã îmi gãsesc fiica!”

DE NEGÃSIT… O femeie din Vaslui, bolnavã de nanism si displazie spondilo metafizarã, a dispãrut, vineri seara, de acasã. Aceasta se numeste Cristina Ionela Dima si are 39 ani. Ultima oarã a fost vãzutã în Garã, luându-si bilet de tren spre Constanta. Mama femeii crede cã a fost pãcãlitã sã plece de acasã, pentru cã, de obicei, nu se încumeta sã meargã singurã pe stradã. “Sunt convinsã cã n-a plecat singurã. Ei îi era teamã sã se ducã si pânã în piatã, darãmite pânã în Constanta. În Bucuresti a schimbat trenul, gara e mare, sunt multi tigani, n-ar fi avut curajul sã se ducã singurã”, ne-a spus mama femeii.

Vineri seara a stat la Metro Pizza, a bãut un suc împreunã cu fratele sãu Relu, iar în jurul orei 22:00 i-a spus cã se duce sã cumpere o pungã de covrigei si alta de seminte si se întoarce. Nu s-a mai întors nici la local, nici acasã. “Când am vãzut cã a venit fãrã fatã, l-am trimis s-o caute si sã nu se mai întoarcã decât cu ea. Pe la vreo 3 dimineata, s-a întors bãiatu’, spunându-mi cã nu stie unde e. Dupã câteva ore, m-am dus la politie, însã mi s-a zis sã mã duc acasã, cã mã sunã ei. Vãzând cã n-au sunat, a doua zi, m-am dus iar. Mi-au spus cã am înteles gresit si cã trebuia sã mã duc la altã sectie. În cele din urmã, am dat declaratii, am povestit tot ce stiam eu si mi s-a zis sã astept. Dar asteptarea e groaznicã. Nu stiu cum sã procedez, ce sã fac sã o gãsesc”, a declarat mama femeii.

“O sun, dar îmi dã ocupat, probabil nu e la ea telefonul”

“Lângã Metro Pizza, este un magazin alimentar. Am fost acolo si am întrebat dacã au vãzut-o si mi-a zis cã da, cã a luat o pungã de covrigei si alta de seminte, iar afarã au asteptat-o vreo trei persoane. Cristina are cupoane de tren, pentru cã e bolnavã, are handicap. M-am gândit cã poate a plecat cu trenul si m-am dus la garã sã verific. I-am dat doamnei de la ghiseu numãrul de pe cupon si a verificat. Mi-a zis cã la 22:25 a luat bilet spre Constanta la trenul de 00:30. N-a stiut sã-mi spunã dacã era însotitã, însã mi-a mai spus cã a întrebat-o dacã stie cã trebuie sã schimbe trenul si cine o asteaptã în Constanta. I-ar fi rãspuns “domnul meu”. Acum, care o fi domnul ei nu stiu. Ea a fost cãsãtoritã, dar a divortat în 2013. Ce-i drept, fostul ei sot avea o sorã în Constanta, însã, din câte am reusit sã aflu, el este acasã, deci mai mult ca sigur nu e vorba de el. Eu cred cã cineva a reusit sã o pãcãleascã sã plece, pentru cã toatã ziua stãtea pe telefon, îl butona de zor. Nu stiu cu cine vorbea, cã eu nu mã pricep la tehnologie. A mai avut acum ceva timp probleme cu un bãrbat, care o santaja cu nu stiu ce chestii. Cristina îi dãdea mereu bani, pânã când am ajuns la politie si s-a potolit. Nu am habar dacã tot el o fi implicat si acum, dar cineva sigur a pãcãlit-o. De vineri noaptea o sun întruna, dar îmi dã ocupat, probabil nu e la ea telefonul, cine stie ce se întâmplã, pe unde e”, a mai povestit mama femeii. Oricine are detalii despre aceasta este rugat sã anunte politia sau sã o contacteze pe mamã la numãrul de telefon 0763.991.214 sau 0748.210.046.