|

Asistat social calificat, Viorel a fãcut scandal, când “Vulpita” a îndrãznit sã se angajeze!

MUNCA, BAT-O VINA!… Vulpita – Veronica a primit un loc de muncã în Bucuresti, însã sotul Viorel Stegaru se opune vehement! Orgoliul lui de asistat social din Vaslui, care toatã viata a fugit de muncã, nu acceptã asa ceva. Sonia Trifan, creatoarea de modã, originarã din Husi, care joacã în aceste zile rolul de zânã bunã pentru “Vulpitã”, i-a oferit un loc de muncã serios în magazinul sãu cu haine de lux, dar si perspectiva ca Veronica sã învete croitorie. Când a auzit una ca asta, Viorel a fãcut mare circ la emisiunea “Acces Direct”, stârnind un val de reactii din partea telespectatorilor. Cea mai mare durere a vasluianului din Blãgesti era cã nevasta lui este la un pas sã semneze un contact de muncã legal si sã meargã la serviciu zi de zi! “Voi nu vã dati seama ce mare rusine ar fi pentru puturosul de Viorel, dacã numele lui de familie ar fi scris pe vreun contract de muncã? Neam de neamul lui n-a muncit, iar acum voi vreti ca Veronica sã-l dezonoreze, angajându-se cu carte de muncã? Niciodatã. Ce dovadã mai clarã mai vreti cã asistatii social au în sânge fuga de serviciu? Bravo, Viorele! Sã fugi de muncã, ca de boalã”, au comentat, amuzati, internautii, pe contul oficial al emisiunii de la Antena 1.

Viorel Stegaru, vasluianul devenit vedetã la Antena 1, dupã ce nevasta Veronica a petrecut o noapte de pominã cu mai multi bãieti, pe care i-a acuzat apoi de viol, nu-si dezminte reputatia de asistat social…calificat! Omul, care alãturi de sotie, fac un fel de reality-show la emisiunea “Acces Direct”, s-a fãcut foc si parã când a auzit cã “Vulpita” urmeazã sã fie angajatã “pe bune”, la un magazin cu haine de lux, din Capitalã. Vasluianul, care a ajuns la televiziune în calitate de asistat social înselat de consoartã, s-a fãcut foc atunci când a înteles cã nu e nicio glumã, iar Veronica va fi angajatã cu carte de muncã. Cum se poate asa ceva?! s-a rãsculat Viorel. Asemenea rusine nu s-a mai pomenit în familia lui din comuna Blãgesti, care are, se pare, o traditie foarte serioasã în a lua ajutor social. Perspectiva muncii serioase l-a fãcut pe vasluian negru de furie, amenintând-o pe “Vulpitã” cã va fi rãu de ea, dacã va îndrãzni sã punã numele “Stegaru” pe vreun contract de muncã legal. “Acum v-ati convins cã asistatii social fug de muncã mai rãu ca dracu’ de tãmâie? Viorel nu a fost asa înfuriat, când îi numãra iubitii Veronicãi, în direct. Nu a fãcut atâtea spume, când a vãzut filmulete cu Veronca dezbrãcatã, dar când a auzit cã aceasta îndrãzneste sã se angajeze, gata, rãbdarea lui s-a terminat”, au scris, ironici, internautii, pe contul oficial al emisiunii.

Sonia Trifan, zânã bunã pentru “Vulpitã”, piazã-rea pentru Viorel!

Creatoarea de modã Sonia Trifan, huseancã de origine, a fost unul dintre oamenii care, în toatã telenovela aceasta nationalã, mai putin obisnuitã, a sotilor Stegaru, au jucat un rol pozitiv. Sonia s-a purtat cu “Vulpita” cu empatie. Nu a râs de ea, nu a tratat-o cu superioritate si i-a dat hãinute, pentru diferite filmãri. Vãzând-o cum e si întelegând cã ea are nevoie sã învete a munci serios, cãci într-o zi, emisunea de la Antena 1 nu va mai avea nevoie de ea, iar perspectiva amarului de la Bãgesti este una cât se poate de realistã, i-a dat o sansã. I-a pus în fatã un contract serios de muncã, pentru douã sãptãmâni, deocamdatã, ca sã vadã dacã Veronicãi îi place sã munceacã. “Vulpita” a fost foarte încântatã cã va munci într-un magazin de lux, ba a si plâns când a vãzut contractul de muncã, promitând cu lacirmi în ochi cã va învãta repede sã se descurce la job. Viorel Stegaru însã, capul familiei, care si-a fãcut o adevãratã carierã din a lua ajutor social, s-a simtit de-a dreptul jignit cã numele sãu de familie – Stegaru, “riscã” sã figureze pe un contract de muncã legal încheiat.