|

Atenţie şoferi! Un nou tip de escrocherie pe străzile din Chişinău // VIDEO

Dacă nu vă distrugeţi suficient maşina în trafic, pe drumurile pline de gropi, aflaţi că pe străzile din capitală a apărut un nou tip de escrocherie. Schema „ingenioasă” gândită de unii concetăţeni de ai noştri nu a avut sorţi de izbândă datorită camerei de bord din maşina unui şofer victimă.

În imaginile video plasate pe o reţea de socializare de către şoferul care a avut de suferit apare un Mercedes cu numere de înmatriculare transnistrene, cu semnalizarea de avarie pornită, care virează brusc de după un troleibuz, însă autorul postării reuşeşte să evite impactul. Maşina cu pricina îşi face loc în trafic şi trece înaintea şoferului victimă, opreşte, reporneşte semnalizarea de avarie şi continuă deplasarea în marşarier, lovind intenţionat maşina din spate. Totul se întâmplă pe bulevardul Gagarin din capitală.

După impact, din maşina cu numere transnistrene ies doi tipi, cu comportament vizibil agresiv. În timp ce unul vorbea la telefon, şoferul Mercedesului încearcă să îi explice ceva şoferului victimă. Acesta nu se lasă intimidat şi arată spre maşina sa, spunând că are o cameră de bord şi încearcă să cheme alţi şoferi în ajutor. Văzând că nu au sorţi de izbândă, escrocii urcă în maşină şi pornesc în trombă.

sursa: http://jurnal.md/ro/social/2016/3/24/atentie-soferi-un-nou-tip-de-escrocherie-pe-strazile-din-chisinau-video/