|

Au apărut imagini filmate cu momentul în care Boureanu este lovit violent în față de polițist

Poliţistul Marian Godină a postat în această seară pe Facebook imagini în care se vede cum poliţistul lovit de Cristian Boureanu nu a stat pe gânduri și i-a tras imediat un pumn în zona feței.

Godină a scris: “Pentru cei care spuneau că polițistul nu a avut nicio reacție și că a fost prea blând. Urmăriți finalul. A avut reacție sau nu? Eu zic că a fost o reacție proporțională și corectă. Mie, unul, mi-a făcut ziua mai frumoasă. Bravo, colegule! Așa trebuia răspuns!”.

De la ce a plecat totul? Ieri dimineață, în jurul orei 1:30, Cristian Boureanu, aflat în calitate de pasager într-un autoturism oprit în trafic de un echipaj de poliție rutieră pe Bd. Aviatorilor, în zona restaurantului Pescăruș din capitală, s-a manifestat violent în momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliție rutieră.

Boureanu l-a amenințat pe acesta și l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis, în această dimineață, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului deputat Cristian Boureanu în dosarul în care este acuzat de ultraj, după ce ar fi agresat, ieri, un polițist rutier.

sursa: https://www.realitatea.net/au-aparut-imagini-filmate-cu-momentul-in-care-boureanu-este-lovit-violent-in-fa-a-de-poli-ist_2072413.html