|

AU DAT-O ÎN BARÃ!

URMÃRITI DE GHINION… Fãrã prea multã imaginatie, dar si cu mult ghinion, FC Vaslui a pierdut lamentabil cu Gaz Metan Medias si rateazã sansa de a se mentine în coasta liderului. Gaz Metan a înscris din penalty prin Astafei (27) si s-a închis bine, în timp ce “galben-verzii” au irosit numeroase ratãri, printre care si trei bare.

FC Vaslui nu a reusit sã obtinã niciun punct în fata Mediasului si a pierdut un tempo important în lupta pentru câstigarea campionatului. O primã reprizã palidã, în care Antal si compania au dominat, însã fãrã a-si crea ocazii prea mari. Caue (7), Varela (14), Stanciu (18) si Antal (33) l-au încercat pe Loncaric în prima parte, însã fãrã a-l pune în mare pericol. De partea cealaltã, mediesenii nu au avut decât douã oportunitãti de a înscrie, iar la prima dintre ele au dat lovitura. Varela l-a faultat pe Markovic în careu, iar centralul Tudor a dictat penalty. Victoras Astafei a transformat si a deschis scorul. Replica Vasluiului s-a lãsat mult asteptatã, aceasta apãrând abia în repriza secundã. Pe final, Bawab putea închide jocul, dar sutul acestuia a trecut putin pe lângã poartã. În a doua reprizã, lucrurile s-au schimbat, 85 la sutã din timp, mingea s-a plimbat în jumãtatea Mediasului, iar “galben-verzii” au devenit mai periculosi. Prima ocazie mare a apãrut în minutul 67, când Varela a reluat cu capul din sase metri pe lângã poarta Gazului. Peste câteva minute, Antal face o fazã frumoasã, dar trimite în barã! Sarabanda ratãrilor a continuat, Varga vrea sã centreze, dar mingea este deviatã de un fundas în bara portii lui Loncaric. Cam târziu, Hizo se gândeste sã mai trimitã un atacant, pe Sburlea în locul lui Costin, însã ex-rapidistul nu a reusit sã iasã în evidentã în nicio fazã. Pe final, Niculae mai trimite o datã în barã, iar Vasluiul pierde un meci care ar fi trebuit sã se încheie la egalitate.

Pustai: “Am reusit sã închidem culoarele”

“Având în vedere cã am jucat împotriva Vasluiului era de asteptat sã fie un meci greu deoarece este o echipã care are individualitãti, jucãtori buni si o echipã închegatã. Noi am reusit sã închidem foarte bine culoarele spre poarta noastrã, este un meci în care noi am reusit sã nu luãm gol desi oaspetii au avut multe ocazii. Am smuls cele trei puncte, este o victorie acasã si pot sã spun cã datoritã acestei victorii am distrus statistica negativã pe care o aveam în meciurile cu Vasluiul”, a declarat Cristi Pustai.