|

Au început înscrierile pentru cluburile lingvistice. Pot participa si adultii

START… Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui organizeazã si în acest an cursuri gratuite de limbi strãine. Acestea se vor desfãsura în cadrul Cluburilor lingvistice (spaniolã si rusã) care vor activa în Vaslui si Bârlad. Înscrierile au început deja pe portalul dedicat elevilor si profesorilor de limbi moderne, acolo unde doritorii trebuie sã completeze un formular.

“Cluburile lingvistice s-au bucurat de mult succes încã din anul 2015. Printre realizãrile acestor Cluburi se numãrã elevii calificati la olimpiadele si concursurile internationale de profil, elevi premiati la festivaluri de teatru în limbi moderne si, nu în ultimul rând, satisfactia personalã a deschiderii de noi orizonturi, prin intermediul învãtãrii unei (noi) limbi moderne. Iatã care vor fi aceste Cluburi: Clubul de limba rusã – Vaslui-Bârlad (Liceul Teoretic “Mihail Kogãlniceanu”), Clubul de spaniolã – Vaslui (Scoala Gimnazialã “M. Sadoveanu”), Clubul de spaniolã – Bârlad (Liceul Pedagogic “I. Popescu” Bârlad). Vã invitãm, prin intermediul formularului de mai jos, sã vã înscrieti. LINK FORMULAR: https://forms.gle/6FEZm7qdVjC8pUHr7

Cluburile sunt deschise, în principal, elevilor, dar grupele se vor configura dupã cerinte, putând cuprinde si adulti. Termenul-limitã de înscriere este 1 octombrie 2019”, a transmis Alexandru Mîtã, inspector scolar de limbi moderne.