|

Au revenit in tara in sicrie

Cei doi botosaneni ucisi in accidentul din Ucraina au ajuns acasa in noaptea de joi spre vineri, urmand ca la sfarsitul saptamanii sa fie condusi pe ultimul drum.
Nenorocire a semanat numai durere printre familiile celor doi, Ovidiu Rusu Loredan si Vasilica Ionela Cebelea fiind adusi de familii inapoi in tara in sicrie sigilate de autoritatile ucrainene. Trupul neinsufletit al lui Ovidiu Rusu a fost depus la capela Bisericii Sfantul Ioan din municipiul Botosani, fiind vegheat de o familie indoliata. Sotia acestuia a declarat printre lacrimi ca, in urma accidentului, o fetita de numai un an si noua luni va ramane fara tata. „De acum incolo ce vom face? A ramas o fetita de un an si noua luni pe care va trebui sa o cresc sigura. El era sprijinul nostru. Am cerut politistilor ucraineni sa-si faca datoria” a spus, printre lacrimi, vaduva.

“Ucraineanul a mai facut un accident. L-au lasat liber si uite ce a facut”

Printre rudele care vegheau la capataiul celui ucis in teribilul accident se afla si un var de-al sau. „Ucraineanul care l-a ucis in urma cu zece zile mai facuse un accident, fara victime. L-au lasat liber si uite ce a facut” a spus barbatul. In acelasi accident, alti doi botosaneni au fost grav raniti, unul dintre ei fotbalist la AS Roma, ambii fiind transferati in urma cu doua zile la Iasi. Accidentul a avut loc marti dimineata pe raza localitatii Hliboca, in Ucraina. Masina in care se aflau Ovidiu Rusu Loredan, Vasilica Ionela Cebelea, Bogdan Ciobanu si Petrisor Tincu a fost izbita in plin de o masina condusa de Anatoli Munteanu, in varsta de 20 de ani, care nu s-a asigurat la efectuarea unei depasiri. Potrivit rudelor, ucraineanul circula in momentul accidentului cu peste 160 de km/h. evenimentuldebotosani.ro