|

Avem toate convorbirile! Propuneri indecente făcute unei profesoare de Matematică din Iași de un agent SIE: „Nu te-aștept până în iulie să te f… cu mine!”

Judecătorii ieșeni l-au condamnat recent pe un bărbat pentru trafic de influență. Individul a fost acuzat că a cerut sex și bani pentru o presupusă titularizare. Ieșeanul i-a spus profesoarei de Matematică faptul că are el o „pilă” care o poate ajuta.

Stenograme explozive, într-un scandal cu iz sexual! Recent, Tribunalul Iași l-a condamnat pe un bărbat de 43 de ani, impiegat de mișcare la CFR, pe nume Dumitru Viorel Movilianu, la doi ani și două luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de influență. Sentința nu este definitivă, ea putând fi contestată. Procurorii l-au acuzat pe individ că ar fi cerut bani și favoruri sexuale de la o femeie ce urma să susțină examenul de titularizare.
Potrivit anchetatorilor, faptele au avut loc în perioada februarie – aprilie 2017. Oamenii legii au susținut că Movilianu ar fi cerut diverse sume de bani pentru o așa-numită „pilă” la Inspectorat, în timp ce partidele de sex le pretindea pentru el.

„În sarcina inculpatului s-a reținut că, la intervale scurte de timp, respectiv în perioada februarie – 27 aprilie 2017, a cerut pentru sine de la o persoană foloase de natură sexuală și a pretins pentru altul sume de bani. Inițial, a fost vorba despre suma de 5.000 de euro, după care solicitând 1.500 de euro. Inculpatul a lăsat să se creadă că poate interveni pe lângă un inspector școlar din cadrul ISJ Iași și a promis că-l va determina pe acesta să îndeplinească un act contrar atribuțiilor de serviciu, respectiv să-i asigure persoanei respective o notă la examenul de titularizare 2017”, au menționat anchetatorii. …https://www.bzi.ro/exclusiv-avem-toate-convorbirile-propuneri-indecente-facute-unei-profesoare-de-matematica-din-iasi-de-un-agent-sie-nu-te-astept-pana-in-iulie-sa-te-f-cu-mine-3830201