|

Avocata hartuita de colegul sau din Barou da cartile pe fata: “Am ales sa ma despart de barbatul pe care l-am iubit toata viata”

În editia de ieri, reporterii BZI au prezentat un caz cu totul atipic, un caz în care o avocata din Baroul Iasi le-a cerut judecatorilor sa instituie un ordin de protectie împotriva unui coleg avocat. Aceasta a sustinut în cererea de chemare în judecata ca avocatul respectiv a jignit-o, a agresat-o psihic si ca ar fi încercat sa-i fure lucruri din casa.

Echipa BZI a preferat sa protejeze identitatea celor doua personaje, desi unele dintre informatii se afla deja în spatiul public. Este vorba în principal de o scrisoare emotionanta pe care Iulia a postat-o pe internet. Sunt rânduri în care aceasta îsi exprima gândurile despre propria existenta, dar mai ales regretul ca a ajuns sa divorteze de fostul sot. Acest regret parea sa existe în continuare si în discutia purtata ieri cu reporterul BZI.

Sursa: https://www.bzi.ro/emotionant-avocata-hartuita-de-colegul-sau-din-barou-da-cartile-pe-fata-am-ales-sa-ma-despart-de-barbatul-pe-care-l-am-iubit-toata-viata-632713