|

Bărbat accidentat pe trecere de o şoferiţă grăbită

Un bărbat de 54 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit în plin de o maşină pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc miercuri dimineață pe o trecere de pietoni din dreptul intersecției Bulevardelor George Enescu cu Mihai Eminescu.

Femeia se afla la volanul mașinii personale și conducea pe Bulevardul Mihai Eminescu, iar în intersecție a virat dreapta, spre Maternitate. În acel moment, un bărbat de 54 de ani, din Botosani, tocmai făcuse doi pași pe trecerea de pietoni, moment în care a fost lovit de autoturism. Bărbatul a fost trântit pe asfalt, imediat șoferița ieșind din mașină pentru a-i acorda ajutor. Femeia l-a urcat în autoturismul cu care l-a accidentat și l-a transportat imediat la Urgențe, unde bărbatul a fost preluat de cadrele medicale și supus mai multor investigații. Acesta a fost diagnosticat cu mai multe contuzii la nivelul membrelor, starea lui fiind însă stabilă.

Femeia s-a întors la locul accidentului, unde polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele reducerii accidentului. “Atât conducătoarea auto, cât și pietonul, au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative……….https://www.monitorulbt.ro/local/2020/02/06/barbat-accidentat-pe-trecere-de-o-soferita-grabita/