|

Bărbat căutat de 5 ani pentru tentativă de omor, prins când și-a schimbat buletinul

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din comuna Voitinel, judeţul Suceava, dat în urmărire naţională şi internaţională după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru tantativă de omor, a fost prins de poliţişti când s-a prezentat la Evidenţa Populaţiei pentru a-şi schimba buletinul.

Poliţiştii suceveni au fost anunţaţi, miercuri, de angajaţii Serviciului Public Comunitar de Evidenţa Persoanei Rădăuţi, că la ghişeu s-a prezentat un bărbat de 28 de ani din comuna Voitinel, care a depus documentele pentru eliberarea unei noi cărţi de identitate, însă, acesta apare în bazele de date ca urmărit naţional şi internaţional.

Potrivit IPJ Suceava, bărbatul figura ca fiind urmărit întrucât, la 12 martie 2014, Tribunalul Suceava a emis pe numele lui un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care era condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru „tentativă la infracţiunea de omor calificat”.

Bărbatul a fost dat în urmărire naţională şi internaţională, fiind emis şi un mandat european de arestare.

El a fost reţinut de poliţişti şi încarcerat la Penitenciarul Botoşani. …https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/barbat-cautat-de-5-ani-pentru-tentativa-de-omor-prins-cand-si-a-schimbat-buletinul–236771.html