|

Bãrbat din Bunesti Averesti dispãrut de douã sãptãmâni de la muncã! (VIDEO)

MISTER…Radu Munteanu, un bãrbat de 41 de ani, din satul Plopi, comuna Bunesti Averesti, plecat la muncã la Bucuresti, este dispãrut de douã sãptãmâni, fãrã ca familia sa sã mai stie ceva de el! Acesta este despãrtit de sotia sa, cu care are 4 copii. Trei dintre ei sunt plecati în Italia, cu mama lor, iar un celalalt este acasã la Plopi si îsi asteaptã tatãl. Mama bãrbatului, Violeta Munteanu, i-a sesizat pe  politistii din sat dar nu a depus nicio reclamatie in acest sens.

Femeia a apelat la Asociatia „Voluntarii din Bunesti Averesti”, al lui Ionel Iftene, iar acestia au cerut ajutorul internautilor postand pe Facebook un mesaj emotionant al mamei lui Radu Munteanu. „Stiu cã a plecat la Bucuresti la muncã, iar de acolo cicã a plecat spre casã. A mai încercat sã plece odatã, pe la 1 noaptea, spune seful lui de la muncã din Bucuresti, dar a plecat fãrã haine si l-au întors. Acum douã sãptãmâni iar a plecat si de atunci nu mai stim nimic. Joi sunt douã sãptãmâni (ieri – n.r.).”, a spus aceasta  plângând mama celui dispãrut.

Politia a si demarat procedurile pentru verificarea sesizãrii verbale!

De la IPJ Vaslui am aflat cã politistii au si început sã facã cercetãri privind disparitia lui Radu Munteanu, dar cestia atrag atentia familiei ca trebuie sa repuna o reclamatie scrisa. „Femeia avea un numãr de telefon al unui politist din comunã, dar care s-a pensionat între timp, si i s-a plâns cã nu poate da de bãiatul plecat la Bucuresti, pentru cã nu are telefon cã si l-a scãpat în fântânã. Colegul nostru a învãtat-o sã-l caute pe la rudele din Bucuresti si sã facã si o sesizare la politie, dacã nu stie de el. Cei care sunt din sat la Bucuresti, cu el plecati la muncã, au spus cã bãrbatul a plecat benevol. Dar chiar astãzi (ieri – n.r.) vor merge colegii mei la femeie si vor luat toate datele pentru a se demara cercetãrile privind disparitia bãrbatului”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.