|

UPDATE: Bãrbatul din Zorleni dispãrut de Sf. Andrei, gasit decedat pe raul Barlad!

UPDATE: In urma cu putine minute, familia barbatului disparut a fost anuntata de catre politie ca trupul acestuia a fost descoperit plutind pe raul Barlad, in apropiere de pensiunea Mira. Cadavrul a fost gasit de catre un cioban care a anuntat autoritatile la 112. Rudele barbatului disparut au confirmat identitatea acestuia, iar in aceste momente criminalistii sunt in drum spre locul unde a fost descoperit pentru a efectua cercetari. Vom reveni cu amanunte!

DISPERARE…O familie din comuna Zorleni îsi cautã disperatã o rudã, pe Andrei Preda, de 45 de ani. Acesta a dispãrut în mod misterios din ziua de Sf. Andrei, din 30 noiembrie, fiind cãutat acum de rude si de politisti.

În ziua de 30 noiembrie a.c., Andrei PREDA, în vârstã de 45 de ani, din satul/comuna Zorleni, judetul Vaslui, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors pânã în prezent. „În seara de 30 noiembrie de Sf. Andrei, cumnatul meu Preda Andrei si-a sãrbãtorit ziua onomasticã. Între timp a venit un prieten pe nume Hutuleac Ionel, în vârstã de 40 de ani, iar pe la 18.30 au plecat împreunã la un magazin, la o bere. Dupã ce au consumat 2-3 beri, au plecat la un priveghi , din spusele lui Hutuleac Ionel, unde s-au întâlnit cu mai multi consãteni. Dupã o perioadã scurtã de timp, au plecat împreunã spre casã. La un moment dat, Hutuleac Ionel a zis cã s-a oprit si nu l-a mai vãzut pe cumnatul meu. De atunci nu mai stim nimic de el. Toate aceste amãnunte le cunoastem din spusele lui Hutuleac Ionel”, a precizat Claudiu Toader Mihãilã din Zorleni, cumnat cu ANDREI Preda, care a fost dat dispãrut de familie. Politistii fac cercetãri, efectuând împreunã cu jandarmi si pompieri, cãutãri prin extravilanul comunei Zorleni, încã de ieri. La data disparitiei, bãrbatul era îmbrãcat cu o bluzã de trening de culoare negru cu alb, o pereche de pantaloni de culoare kaki-camuflaj si era încãltat cu pantofi – sport, albi. Semnalmente: înãltime de aproximativ 1.75 metri, greutate de aproximativ 80 kg, pãr de culoare saten închis, ochi cãprui. În prezent, politistii desfãsoarã activitãti specifice, în vederea depistãrii persoanei dispãrute. Dacã ati vãzut aceastã persoanã sau aveti informatii despre ea, anuntati cea mai apropiatã unitate de politie sau apelati 112!