|

Bãrbat dispãrut de acasã din 19 ianuarie!

APEL DISPERAT…O familie cere ajutor tuturor celor care l-au vãzut pe Manolache Gabi – Nelu, de 46 de ani, din localitatea Stoisesti, comuna Banca. Acesta a dispãrut de la domiciliu, unde locuia singur, dar foarte aproape de pãrinti, el nefiind cãsãtorit. „El a dispãrut de pe data de 19 ianuarie, în jurul orei 13.00. Atunci a fost vãzut ultima oarã.”, a precizat sora bãrbatului. Politia comunei Banca a fost înstiintatã de disparitia lui Manolache Gabi Nelu de cãtre pãrintii acestuia si au demarat cercetãri. „Persoana dispãrutã are înãltimea de 1.71 m, 60 kg, constructie atleticã, pãr saten, început de calvitie.”, mentioneazã IPJ Vaslui într-un comunicat.

Manolache Gabi Nelu, din satul Stoisesti comuna Banca, judetul Vaslui, de 46 ani,care are o înãltime de 1,71m, ochi cãprui, pãr saten deschis, a disprut de la domiciliu pe 19 ianuarie. Disparitia a fost anuntatã la Politia Banca pe 25 ianuarie, de pãrintii acestuia, dupã ce în prealabil l-au cãutat la rude si apoi prin râpele din zona Banca- Stoisesti. „Fratele meu a fost vãzut ultima oarã de niste vecini din sat, pe 19 ianuarie, în jurul orei 13.00. Martorii spun cã l-au vãzut cum împingea la o masinã Audi, culoare verde, alãturi de un alt bãrbat, iar la volan era încã un bãrbat. Dupã pornirea masinii, s-au urcat toti în masinã, inclusiv fratele meu si de atunci nu l-a mai vãzut nimeni. Pãrintii mei nu s-au îngrijoat când au vãzut cã nu este acasã, au crezut cã este la o sorã de-a noastrã la Sârbi, cã era ziua ei pe 24 ianuarie. Când au vãzut mama si tata cã nu vine acasã, au început sã-l caute pe la rude, sã sune la fratii si surorile noastre. Si pe mine m-au sunat, desi stau în Italia. Vãzând cã nu stiu de el, s-au îngrijorat si mai tare si au pornit sã-l caute cu niste sãteni prin zonã, prin râpe… Nimic. Nu are la el telefonul mobil,de aceea ni se pare suspectã disparitia lui. Atunci s-au dus la politie, pe 25 ianuarie si au anuntat absenta lui.”, ne-a spus sora celui dispãrut.

Bãrbatul a plecat de la domiciliu, fãrã a mai reveni pânã în prezent.

IPJ Vaslui a emis un comunicat tn acest caz: „În ziua de 19 ianuarie a.c., ora 13:00, MANOLACHE GABI-NELU, în vârstã de 46 de ani, din comuna Banca, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, nu a revenit si nici nu a contactat membri familiei sale, pânã în prezent. La momentul disparitiei, bãrbatul era îmbrãcat cu o geacã de culoare neagrã, pantaloni sport de culoare neagrã, purta un fes de culoare neagrã si era încãltat cu ghete negre. Semnalmente: înãltime 1.71 m, 60 kg, constructie atleticã, pãr saten, început de calvitie. În prezent, politistii desfãsoarã activitãti specifice, în vederea depistãrii persoanei dispãrute, bãrbatul fiind dat în urmãrire nationalã. Dacã ati vãzut aceastã persoanã sau aveti informatii despre ea, anuntati cea mai apropiatã unitate de politie sau apelati 112!”.