|

Bărbat în stare avansată de ebrietate a spart un autovehicul

Incident incredibil în municipiul Bacău. Camerele de supraveghere ale unui bloc de locuinţe au surprins o situaţie de-a dreptul surprinzătoare. În video se observa un bărbat în stare avansată de ebrietate care a spart maşina unui cetăţean. Motivul care a stat la baza acestui gest necugetat este de-a dreptul şocant.

Bărbatul, a spart maşina pentru simplu fapt că a dorit doar să doarmă. Acesta nu a furat absolut nimic din vehicul. Iniţial, spărgătorul a încercat să se culce pe scările unei centrale de termoficare, însă fiindu-i foarte frig s-a reorientat către o altă soluţie, anume o maşină parcată.

Persoana a fost filmat de dimineață ieșind din autoturismul proprietarului şi îndreptându-se către o direcţie necunoscută. Proprietarul a făcut sesizare la Poliție, după ce dimineață și-a găsit mașina spartă, chiar dacă nimic nu lipsea din vehicul…………..https://www.bzi.ro/barbat-in-stare-avansata-de-ebrietate-a-spart-un-autovehicul-motivul-este-de-a-dreptul-incredibil-video-3885711?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index