|

Barladeanca de 32 de ani, ucisa pe trecerea de pietoni in Germania de un turc beat! | FOTO

A MURIT UN  INGER  O tragedie  inimaginabila s-a petrecut pe 7 iulie, intr-o familie din Barlad, greu incercata de necazuri!  Ana Maria Elena Ciornei, de 32  de ani, cea care si-a salvat de la moarte fratele, pe Florin Ciornei, de numai 16 ani, donandu-i celule stem, a fost ucisa pe trecerea de pietoni din orasul Hagen, Germania, de catre un sofer turc. Familia striga dupa ajutor, ca sa o poata repatria, pentru a o inmormanta crestineste.

Trecerea de pietoni  pe care a fost ucisa Ana-Maria,  era  intr-o  zona neluminata, iar presa din Hagen  mentioneaza  ca soferul turc era sub influenta alcoolului. Ana-Maria Elena Ciornei muncea intr-o fabrica din Hagen, Germania, era casatorita si avea trei fetite, care acum sunt in stare de soc. Tot in stare de soc este si fratele Anei, Florin Ciornei, de 16 ani, despre care v-am relatat in luna ianuarie, ca se lupta de peste cinci ani sa supravietuiasca, din cauza unei boli grave: aplazie medulara idiopatica. Desi a reusit un transplant de celule stem, donate de sora lui mai mare (Ana Maria Elena), Florin se lupta  în continuare  cu aceasta boala, fiind hotarât sa nu se lase doborât.  Insa moartea  surorii sale, care i-a dat  practic  viata a doua oara, l-a doborat pe Florin care are nevoie de medicatie sa suporte un asemenea soc. In luna ianuarie, Elena, mama sa, care  si-a lasat serviciul  si de cinci ani  este  însotitoarea singurului sau baiat (mai are trei fete), ne-a spus ca a avut   noroc ca sora lui Florin, fata ei cea mare, de 32 de ani, a fost compatibila  100% cu fratele ei si astfel a putut  avea loc transplantul salvator. „I-a dat practic viata pentru a doua oara”, a spus Cleuta Ciornei, mama lui Florin.

Acum Cleuta Ciornei  este daramata, fata cea mare fiind moarta in cumplitul  accident din Germania si nu are cu ce sa o aduca acasa sa o ingroape. Atat ginerele ei cat si cele trei nepoate sunt in Germania, iar ea vrea sa-si inmormanteze fata in Barlad. „A plecat saracuta intr-o alta lume, dupa ce a plecat  in tari straine pentru o bucata de paine mai buna la copiii ei. Cum sa o las acolo, printre straini, trebuie sa o aduc acasa!”, a spus Cleuta frangandu-si mainile.

Dragi barladeni, dragi prieteni haideti sa indeplinim inca o misiune, sa aducem aceasta  mama  de 32  de ani acasa, sa aiba fetitele unde sa-si planga  durerea. Cei care doriti sa ajutati familia Ciornei, ca Ana Maria Elena  sa vina acasa,  puteti  sa contactati  familia la numãrul  0769 876 481 sau puteti  depune bani  în urmatorul  cont:

Cod  IBAN  Nou RO12RNCB0502078827310002  Codul Swift RNCBROBU Titular – Ciornei Cleuta.

CITITI SI: http://www.vremeanoua.ro/destin-cumplit-pentru-un-adolescent-de-16-ani