|

Bârlãdeanul care a fãcut circ „La Tarzan” si si-a expus „podoabele” public, rãmâne în arest!

APEL RESPINS… Judecãtorii vasluieni au respins apelul fãcut de Bogdan Ionascu, de 30 de ani, care pe 12 august a fãcut un scandal monstru la un magazin din zona IRB! Bãrbatul va rãmâne în arest preventiv, fiind mentinutã sentinta datã de judecãtorii bârlãdeni si va achita 400 de lei pentru cheltuielile judiciare. Bogdan Ionascu a fãcut duminicã 12 august, circul de pe lume în fata unui magazin din zona IRB, supãrat cã nu a mai fost servit cu bãuturã! Bãrbatul s-a supãrat crunt când a fost scos afarã din incinta magazinului, motiv pentru care a trecut la ofensivã: a început sã-i înjure pe cei din incintã, si-a dat pantalonii jos si le-a arãtat „podoabele” sale celor de fatã, printre care multor femei si copii, apoi tot nemultumit de situatie a pus mâna pe pietre, le-a spart geamurile si le-a furat berea! Dupã întregul scandal, politistii l-au retinut si a fost dus în fata judecãtorului de drepturi si libertãti care a dispus arestarea prevenitvã.

La Tribunalul Vaslui s-a judecat apelul fãcut de Bogdan Ionascu, de 30 de ani, din Bârlad, care a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile, pentru cã la bãuturã si-a pierdut mintile! „Respinge ca nefondatã contestatia formulatã de cãtre inculpatul I.B. împotriva încheierii nr. 44 din 14.08.2019 a judecãtorului de drepturi si libertãti de la Judecãtoria Bârlad, pe care o mentine. Obligã inculpatul contestator la plata cãtre stat a unei sumei de 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare.”, este sentinta datã de judecãtorii vasluieni. Bârlãdeanul inculpat a fãcut apel la aceastã sentintã la Curtea de Apel Iasi.

S-a dezbrãcat, a oprit masinile de pe DE 581 si s-a dat în spectacol!

Iatã faptele pentru care a fost trimis dupã gratii, în arest preventiv, Bogdan Ionascu. Pe 12 august (duminicã dupã amiazã), bãrbatul a provocat la un magazin cunoscut ca „La Tarzan” din zona IRB un tãrãboi cumplit, pentru cã a fost refuzat când a mai cerut de bãut. El era deja peste mãsurã de agitat din cauza unui consum, bãnuit a fi de etnobotanice sau chiar droguri, cu alcool. A luat douã beri de la vânzãtoare si a scãpat una jos, care s-a spart si a fãcut mizerie. Invitat sã strângã de pe jos si sã plece, Bogdan Ionascu s-a enervat cumplit. Dupã ce a fost scos afarã din incinta magazinului, bârlãdeanul a început sã înjure, s-a dezbrãcat complet si le-a „fluturat” prin fata ochilor celor prezenti „podoabele” sale sexuale. A tipat si a înjurat ca la usa cortului, a luat un bãt si a iesit dezbrãcat complet în DE 581 (DN 24) care era traversat de mai multe masini, a oprit un microbuz din care au coborât multi copii si si-a etalat organele genitale în toatã splendoarea în fata lor. Mai mult, a pus mâna pe pietre si a spart geamurile de la intrarea în magazin, dupã care a intrat si a luat mai multe sticle cu bere, fãrã sã le plãteascã, amenintând personalul. Administratorii barului au fãcut plângere la Politie si, în scurt timp, Bogdan Ionascu a fost chemat la sediul Politiei Bârlad pentru cercetãri. Pe 14 august a fost prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad. Procurorul de caz l-a trimis în fata judecãtorului de drepturi si libertãti cu propunere de luare a mãsurii arestãrii preventive, pentru comiterea infractiunilor de tâlhãrie, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice. Judecãtorul a dispus fãrã nicio rezervã emiterea mandatului de arestare preventivã pentru inculpatul Ionascu Bogdan, mai ales dupã vizionarea înregistrãrilor de pe camere.