|

Bârlãdeanul Luca Mãstãcan la Next Star!

SUCCES Toatã lumea din judetul Vaslui trebuie sã stea cu ochii pe televizor mâine searã, pe 16 iunie! La emisiunea Next Star, de la postul national de televiziune Antena 1, va evolua Luca Bogdan Mãstãcan, de 9 ani, elev al Scolii de Canto “Soul Music Art” din Bârlad. Reamintim cã aceastã scoalã de talente din Bârlad, condusã de profesorul de canto Dragos Gheorghiu, a dat una dintre câstigãtoarele trofeului “Next Star” la editia din 2014. Luca Mãstãcan este al 9-lea elev de la Scoala de Canto “Soul Music Art” Bârlad, care a fost selectionat pentru a pãsi pe scena de la Next Star.

În spatele fiecãrui artist de succes, se ascunde întotdeauna un profesor talentat care trudeste luni sau poate ani întregi la slefuirea talentelor! Un asemenea om este si profesorul de canto Dragos Gheorghiu, care acum câtiva ani a înfiintat Scoala privatã de canto “Soul Music Art” Bârlad si care colaboreazã cu tatãl Andreei Balan, pentru a ajuta copiii pe care îi pregãteste sã se lanseze. Dragos Gheorghiu este un om minunat, un profesor care selecteazã foarte atent copiii talentati, în care investeste ani de muncã, pe care îi pregãteste pentru cariere de succes în muzica usoarã româneascã si nu numai. A adus la Bârlad primul trofeu “Next Star” în 2014, iar acum, profesorul Dragos Gheorghiu revine la “Next Star” pe 16 iunie, sâmbãtã searã, la Antena 1, la orele 20.00, cu un alt elev super talentat. Este vorba despre Luca-Bogdan Mãstãcan, de 9 ani, din Bârlad.

Luca nu vrea sã devinã cântãret ci medic chirurg!

Pe Luca, ni l-a descris chiar mama sa, care este tare mândrã de copilul sãu si de realizãrile lui. “Luca studiazã canto de 3 ani si 6 luni la Scoala de canto Soul Music Art, acesta fiind talentul lui încã de mic. Luca obisnuieste de fiecare datã când este pe scenã sã spunã <<Simt cã plutesc>> .Pe lângã muzicã acesta este foarte talentat si la picturã, iubind sã deseneze, dar este si un elev de exceptie si la învãtãturã. Acesta a participat la o multime de concursuri scolare unde a obtinut rezultate foarte bune, iar pe viitor viseazã sã devinã medic chirurg renumit. Luca a participat la mai multe concursuri si festivaluri si are un palmares de ividiat cu multe premii si trofee, el sperând sã devinã, pe lângã medic chirurg si cântaret renumit. Acesta a obtinut si Trofeul Festivalului Glasul Sperantelor Techirghiol 2017; Trofeul Sectiunii Muzicã Usoarã – Capitala Muzicalã Sibiu-2017; Trofeul Categoriei Floare de April 2018; Trofeul Categoriei Mãrul de Aur Galati 2018; Trofeul Categoriei Viva Alegria Piatra Neamt 2017; Trofeul Categoriei Vocea Cetatii Sighisoara 2017; Trofeul Categoriei Star de 5 Stele Bucuresti; Trofeul Categoriei Neghinitã Bacãu; Trofeul Categoriei Aschiutã Bacãu 2017. Iar în prezent Luca este participant al show-ului televizat Next Star 2018.”, a precizat mama lui Luca Mãstãcan.

“Este cel de al 9-lea elev de la Soul Music Art din Bârlad, care pãseste pe scena de la Next Star. Unul chiar a si câstigat Trofeul Next Star, în 2014. Luca promite sã devinã un artist de care vom mai auzi, iar noi promitem cã Scoala de canto Soul Music Art va mai avea concurenti pregãtiti sã fie concurenti la Next Star”, a precizat profesorul de canto Dragos Gheorghiu.