|

Bătaie în stradă! Inculpaţii au folosit pari, ţevi şi un moto-fierăstrău

Şapte persoane din comuna Vidra vor fi judecate la Tribunalul Vrancea într-un dosar de tentativă la omor. Una dintre acestea are şi calitatea de inculpat dar şi pe cea de victimă. Inculpaţii au stârnit un adevărat război în timpul căruia s-au folosit pari, ţevi metalice şi chiar un motofierăstrău. Încăierarea a avut loc pe drumul public, în satul Burca-Cucuieţi, iar anchetatorii spun că a fost vorba de un conflict spontan.

Unul dintre inculpaţi este I.P. Conform rechizitoriului, în seara zilei de 29 iulie 2018, în jurul orelor 22.00, în timp ce se afla pe drumul public, a participat la un conflict spontan care s-a iscat între două grupuri de persoane care s-au lovit reciproc cu pari din lem, ţevi metalice, dar şi cu un moto-fierăstrău. În timpul altercaţiei, inculpatul l-a tăiat pe un alt bărbat, inculpat şi el, dar şi victimă, la antebraţul mâinii stângi, cu o drujbă. Victima a ajuns la spital şi a avut nevoie de 9-10 zile de îngrijiri medicale. În sarcina inculpatului s-au reținut infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Un alt inculpat din dosar este C.D care, la aceeaşi dată şi în acelaşi context, a participat la încăierare. Pe el, procurorii l-au trimis în judecată doar pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Procurorii l-au trimis în judecată şi pe A.D. Şi el a participat la încăierarea din seara zilei de 29 iulie 2018, iar în timpul altercaţiei a lovit victima, de câteva ori, cu un par din lemn în zona capului şi peste corp, provocându-i acesteia leziuni ce au necesitat 9-10 zile îngrijiri medicale pentru vindecare. Bărbatul va fi judecat pentru săvârsirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe. …https://monitoruldevrancea.ro/2020/07/08/bataie-in-strada-inculpatii-au-folosit-pari-tevi-si-un-moto-fierastrau/