|

Bãtaie la Clubul Obsession Bârlad, cu pahare, cutite si pumni!

SCANDAL… Cinci tineri din comuna Pogonesti au ajuns la spitalul din Bârlad, dupã ce au fost bãtuti de un individ din Zorleni, în vârstã de 20 de ani. Cei cinci tineri, la invitatia unui prieten comun din Bârlad, au petrecut pânã în momentul când individul din Zorleni nu mai încãpea pe ringul de dans din club si a scos cutitul. Acesta i-a lovit pe toti cei care i-au iesit în cale, speriind clientii clubului. Trei dintre tinerii agresati au ajuns la spital, iar unul a rãmas internat. Politistii fac acum cercetãri pentru lovire si alte violente, precum si pentru tulburarea linistii si ordinii publice.

Conflictul din Clubul Obsession aflat în centrul Bârladului, a început în jurul orei 02.30 când între tinerii din Pogonesti si cel din Zorleni, a izbucnit o ceartã serioasã din cauzã cã acesta din urmã, motiva cã nu avea loc sã se desfãsoare pe ringul de dans. În cearta dintre cele douã gãsti a intervenit un tânãr în vârstã de 19 ani, din Bârlad, prieten cu cei din Pogonesti, care a vrut sã îi convingã sã înceteze cu scandalul, dar cineva din anturajul individului din Zorleni, a aruncat cu un pahar, care l-a lovit în zona fetei pe un tânãr de 17 ani, tot din Bârlad, client al clubului si fãrã a fi implicat în altercatie. Imediat, s-a produs o bãtaie generalã, iar martorii spun cã individul din Zorleni a scos un cutit cu care a început sã dea la nimerealã, chiar si în cei cu care era venit în club. În urma altercatiei au fost transportati la spital mai multi tineri: doi cu plãgi înjunghiate, unul cu traumatisme. De asemenea, la UPU a ajuns si un tânãr din Zorleni, în vârstã de 20 de ani, singurul care a si rãmas internat. „În dimineata de 8 septembrie ora 3.00, au fost adusi mai multi bãrbati, în urma unei agresiuni. Au fost diagnosticati: un tânãr de 17 ani din Pogonesti cu Traumatism cranio-facial; Epistaxis anterior; Plagi faciale multiple; Plaga latero-cervicala stanga- evaluarea CT exclude leziuni intracraniene, care a rãmas internat în Compartimentul ORL. Un alt tânãr de 19 ani din Bârlad a fost diagnosticat cu Traumatism cu plagã contuzã occipitalã stângã , tratat si trimis la domiciliu. Un alt tânãr de 19 ani, din Bârlad, diagnosticat cu plagã tãiatã occipital si latero-cervical stâng. S-a realizat toaletarea si sutura plãgii, fiind ulterior directionat si el cãtre domiciliu”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean.

Dosar penal pentru combatanti, pentru tulburarea linistii si ordinii publice!

Politistii bârlãdeni au deschis un dosar de cercetare penalã sub aspectul infractiunilor de lovire si alte violente, cât si pentru tulburarea ordinii si linistii publice. „Am fost sesizati printr-un apel la 112, la ora 02:50, de un bãrbat de 19 ani din Bârlad care a semnalat cã în timp ce se afla într-un club din Bârlad a fost agresat fizic si lovit. La fata locului s-au deplasat politistii care au constatat cã tânãrul respectiv si alte sase persoane dintr-o localitate de lângã Bârlad, erau într-un club unde se distrau si la un moment dat a avut loc o altercatie cu o altã persoanã din Zorleni, prezentã în incintã. În timp ce avea loc disputa verbalã între persoanele respective, persoana în vârstã de 17 ani din Pogonesti care îl însotea pe apelant a fost lovitã cu un pahar în fatã, moment în care s-a creat o busculadã. Politistii fac cercetãri si în functie de cercetãri se va stabili încadrarea faptei”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui.