|

Băut şi fără permis, a izbit doi oameni şi a fugit

n localitatea gălăţeană Foltești a avut loc, astăzi, joi, 28 noiembrie 2019, în jurul orei 17.45, un accident rutier soldat cu rănirea a doi pietoni, conducătorul auto care l-a provocat părăsind locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

După aproximativ o oră, polițiștii l-au identificat pe cel aflat la volanul autoturismului, în persoana unui bărbat, de 49 de ani, din comuna Foltești, și au stabilit că, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, acesta ar fi pierdut controlul direcției și ar fi acroșat cu partea din față a mașinii un bărbat, de 39 de ani, și un minor, de 8 ani, din aceeași localitate, care se deplasau pe marginea dreaptă a părții carosabile, proiectându-i într-un șanț.

Deși bărbatul rănit i-ar fi cerut șoferului să sune la 112, acesta ar fi refuzat, părăsind locul accidentului. După depistarea acestuia, polițiștii au constatat că nu posedă permis de conducere și, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. Bărbatul este cercetat într-un alt dosar tot pentru conducere fără permis. A fost reținut 24 de ore. https://www.monitoruldegalati.ro/evenimente/baut-si-fara-permis,-a-izbit-doi-oameni-si-a-fugit-video.html