|

Bestie de fiu: si-a bãtut pãrintii si a primit doar control judiciar!

NETREBNIC ….Un bãrbat de 38 de ani, din localitatea Grivita, recidivist, si-a bãtut ambii pãrinti în dimineata de sâmbãtã, 15 iunie. Bãrbatul, care a mai fost condamnat pentru omor, este cunoscut ca fiind foarte violent. Individul îsi bate frecvent pãrintii pentru a-i da bani de bãuturã. Acesta a fost retinut pentru sãvârsirea infractiunilor de violentã în familie, amenintare si distrugere. Procurorul de caz însã, nu l-a considerat pericol social si a emis doar un ordin de instituire a controlului judiciar pentru 60 de zile pentru agresorul bãtrânilor pãrinti.

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Bârlad – Sectia 3 Politie Ruralã Bârlad au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat de 38 de ani, Gabriel A., din localitatea Grivita, bãnuit de comiterea infractiunilor de violentã în familie, amenintare si distrugere. Din cercetãrile efectuate, s-a constatat faptul cã în dimineata zilei de 15 iunie a.c., bãrbatul si-a lovit în mod repetat pãrintii si i-a amenintat, acestia fiind nevoiti sã se refugieze în locuinta unor vecini. Gabriel A., nervos cã pãrintii nu-i dau bani de bãuturã, a distrus mai multe bunuri de la locuinta acestora si a proferat amenintãri chiar în prezenta politistilor care au intervenit pentru a proteja victimele si a cerceta conditiile producerii incidentului. Agresorul este recidivis, a mai ispãsit o condamnare pentru omor, fiind cunoscut ca violent si periculos. În urma agresiunii, mama sa, de 63 de ani va necesita 3-4 zile de îngrijiri medicale iar tatãl sãu, în vârstã de 68 de ani va necesita 7-8 zile de îngrijiri medicale.

„În data de 15 iunie a.c., bãrbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de duminicã, 16 iunie, a fost prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, care a dispus luarea mãsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadã de 60 de zile.”, a mentionat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.