|

Bianca Andreescu, sărbătorită în oraşul natal, în prezenţa premierului Canadei. O stradă din localitate îi va purta numele

Prima câştigătoare din Canada a unui grand slam, Bianca Andreescu, a fost sărbătorită, duminică, în oraşul ei natal, Mississauga, în prezenţa câtorva mii de fani, care au fluturat steaguri ale Canadei, dar şi ale României, a premierului Justin Trudeau, a unor miniştri, autorităţi locale şi reprezentanţi ai federaţiei de tenis.

Primarul suburbiei oraşului Toronto, Bonnie Crombie, i-a înmânat jucătoarei de origine română cheia oraşului, cea mai înaltă formă de recunoştinţă pentru un cetăţean, şi a dezvelit indicatorul stradal cu numele sportivei, Andreescu Way.

În viitor, o stradă nouă din Mississauga, oraş în continuă dezvoltare, potrivit primarului, va purta numele campioanei de la US Open.

La rândul său, Justin Trudeau le-a mulţumit părinţilor Biancăi, Nicu şi Maria, aflaţi în public, pentru că au ales să se stabilească în Canada….https://www.romaniatv.net/bianca-andreescu-sarbatorita-in-orasul-natal-in-prezenta-premierului-canadei-o-strada-din-localitate-ii-va-purta-numele_490609.html