|

Bichinet, fãcut praf, în direct la România TV: “Esti un papagal si un mormoloc!”

SI-A GÃSIT NASUL… Scandal cât toate zilele, în direct, la o emisiune de la România TV, la care participau doi reprezentanti de la PSD si PMP, Codrin Stefãnescu, secretar general al social-democratilor, si deputatul Corneliu Bichinet, presedintele organjzatiei Vaslui a PMP. S-a lãsat cu jigniri, acuzatii si amenintãri între cei doi participanti la emisiune. De mult timp, vasluianul Bichinet se dã mare în direct la televiziuni, ironizând pe toatã lumea, de multe ori fãrã nicio jenã. Iatã dialogul dintre cei doi, asa cum s-a înregistrat în emisiune.

Bichinet: Eu sunt vedetã si tu esti un trepãdus, care va fi dat afarã, în curând, de la PSD.

Stefãnescu: Tu esti un papagal! Esti mizeria micã de la degetul mic al lui Bãsescu. Esti obisnuit cu limbute, cu poponete. Oare cum preferã Bãsescu asa ceva? Cristescu si Visan se bat în emisiuni, nu ca tine. Sunt oameni care spun adevãruri în emisiuni.

Bichinet: Facem emisiune, doar nu ne sãrutãm pe chelie. Eu te-am lãsat la PRM caporal si am evoluat. Tu ai rãmas caporal.

Stefãnescu: Cum sã vorbesc eu cu ãsta care s-a plimbat prin toate partidele?

Bichinet: Tu îl lucrezi pe Ponta, dar tu vei fi primul dat afarã de Dragnea din partid.

Stefãnescu: Lasã, bã, mormolocule. Vorbesti cu “tu” cu toatã lumea.

Bichinet: Sã îti spun dvs. tie? E o gresealã cã stau cu tine în platou.

Dupã ani de zile de mistocãreli si ironii gratuite, iatã cã s-a gãsit ac si de cojocul lui Bichinet, care ar trebui sã se facã din ce în ce mai mic. În toamna anului trecut, dupã ce a demisionat din PNL, Bichinet a jignit-o fãrã nicio jenã pe fosta sefã a liberalilor, Alina Gorghiu. Vasluianul spunea despre Gorghiu cã este trimisa Cotroceniului în PNL. “Eu nu am mai stat la PNL pentru cã nu am vrut sã mã mai conducã acea cotofanã trimisã de la Cotroceni. Discursul lui Klaus Iohannis e extrem de periculos. Dacã lui Ion Iliescu i-au mai scãpat doi-trei, lui Iohannis nu îi va scãpa niciunul”, a spus actualul deputat PMP.

La Neamt, toti membrii PMP îsi dau demisia si pleacã la alte partide, pentru cã nu-l vor pe Bichinet

Dezamãgitã de politica româneascã în general dar de cea nemteanã în special si deloc încântatã si de PMP Neamt în epoca “circ Bichinet”, cea mai acidã membrã a Miscãrii Populare din Neamt, Elena Didilã si-a anuntat demisia din partidul de suflet a lui Traian Bãsescu, anuntã colegii de la presa localã din Neamt. Consideratã cea mai cunoscutã membrã din PMP Neamt, pentru luãrile sale de pozitie clare si frontale, a anuntat cã nu se mai regãseste în actuala politicã PMP. Aceasta ocupa functia de vicepresedinte si cum, în ultima perioadã, au demisionat si presedintele, dar si alti membri din Biroul Permanent Local, din cauza lui Bichinet, în acest moment PMP Neamt mai are o conducere formatã din 3-4 activisti, toti persoane supuse lui Bichinet. Gestul Elenei Didilã, scriu colegii de la vestea.net, este previzibil în conditiile în care, spre deosebire de unii colegi de ai ei care au aceeasi pãrere, aceasta nu s-a sfiit sã dea like pe facebook la un articol din Vestea, critic la adresa deputatului Corneliu Bichinet, vasluian “parasutat” recent în functia de presedinte interimar PMP Neamt.