|

Bikers for Humanity: Motociclisti pe santierul Habitat din Izvoare

Sute de casti, sute de voluntari in miscare, sute de motociclete in parcare. Un furnicar multicolor, sub un soare infernal. Asa arata sâmbata, la prânz, santierul deschis de Habitat for Humanity in Izvoare, la marginea Bacaului.

Toate sunt fierbinti, si pietrele, si aerul, si palmele tinerilor inimosi care au venit sa puna temelia celor 40 de locunite construite de Habitat pentru familiile defavorizate. Erau asteptati 300 de motociclisti din toata tara, dar au venit 350.

In cautarea locului in care se toarna betonul l-am descoperit pe Cosmin Necula, noul primar al municipiului, purtând casca de constructor. “Sunt unul dintre voluntarii Bacaului care a venit sa sustina acest parteneriat. Mi se pare foarte frumos si foarte incurajator ce se intâmpla aici. Ma bucur sa vad comunitatea lucrând pentru oameni, e un model de buna practica ce trebuie extins”, a afirmat Cosmin Necula.

Alaturi de el se afla viitorul presedinte al Consiliului Judetean. “Sunt aici in calitate de voluntar. Ca director al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului stiu care sunt nevoile judetului si ce trebuie facut pentru tinerele familii”, a marturist Sorin Brasoveanu.

sursa: http://www.desteptarea.ro/biker-for-humanity-motociclisti-pe-santierul-habitat-din-izvoare/