|

Blondã sexy, sãltatã de mascati de la catedrã

SEXY SI REA…O învãtãtoare suplinitoare de la Scoala Bãltati, comuna Tãtãrãni, a fost ridicatã de mascati în aceste zile, dupã ce anchetatorii au convins instanta Judecãtoriei Husi cã femeia, în vârstã de 26 de ani, ar fi o contrabandistã… de carierã! Alina Mãdãlina Idriceanu a fost prinsã cu masina burdusitã cu tigãri, la Albita, iar interceptãrile au arãtat cã ea era coordonatorul grupului de traficanti. De altfel, în comuna Tãtãrãni, Alina, care a absolvit Dreptul, e consideratã o adevãratã pacoste! Are la Primãrie, amenzi de aproape 10.000 de lei, a fost condamnatã penal pe fond, pentru cã si-a agresat doi consãteni si, mai mult, si-ar fi atacat cu cutitul si o vecinã. Cu toate acestea, în 2016, femeia a ajuns suplinitoare, la Scoala din Bãltati. “Nu e proastã deloc si e chiar frumoasã, dar e o pacoste! Sare la bãtaie, scoate cutitul, face contrabandã si are multe procese”, povestesc sãtenii. Învãtãtoarea sexy a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, dar în urma contestatiei a scãpat doar cu control judiciar, asa cã, aceasta se va putea întoarce în fata elevilor, pânã la o sentintã definitivã.

“Doamna învãtãtoare este o fatã rea”, glumesc sãteni din Tãtãrãni, care au auzit cã aceasta a ajuns, în Sãptãmâna Patimilor, dupã gratii. Mascatii au “sãltat-o” în urma descinderilor ample, efectuate de Politia de Frontierã, sub coordonarea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Husi. Opt persoane, fatã de care s-au adunat probe privind fapte de contrabandã cu tigãri, au fost retinute în acelasi dosar si, apoi, arestate pentru 30 de zile de instanta de la Husi. Tribunalul Vaslui însã a considerat cã atât Alina, cât si ceilalti sapte tovarãsi, pot fi lãsati liberi, sub control judiciar, cu conditia ca ei sã nu ia legãtura unii cu altii, pe durata anchetei. Vestea cã doamna învãtãtoare de la Tãtãrãni a fost încãtusatã a fost intens comentatã în comunitate. “Eu locuiesc aproape de ea. Stiu când au venit mascatii cu perchezitiile si am înteles cã i-au gãsit acasã dovezi cã face contrabandã. Unii spuneau cã i-au gãsit si o masinãrie de timbrat pachetele cu tigãri. L-au retinut si pe tatãl ei, Petricã Idriceanu, dar i-au dat drumul omului, cã el a spus cã nu stie ce au cele douã fete ale lui în camera lor. I-au mai luat si pe Florin Lãzescu si Marius Nica, dar cred cã le-au dat drumul. Ea e capul rãutãtilor. O fi frumoasã, îi merge mintea, dar face tot felul de prostii. Nu îsi foloseste mintea la ceva bun. E ca un bãiat. Nu era asa, dar are un iubit care e în închisoare si a nimerit într-un anturaj rãu”, cred consãtenii.

Sexy învãtãtoarea e hotãrâtã: cine o supãrã, o pãteste!

Oficialii locali confirmã faptul cã Alina nu este tocmai un… cetãtean model al comunei Tãtãrãni! Are pe numele sãu, la Primãrie, amenzi de aproape 10.000 de lei. Cea mai recentã amendã, sustin oficialii, i-a fost aplicatã dupã ce, nu demult, a fost descoperitã cu masina “tapetatã” cu tigãri în vama Albita. “Masina i-a fost confiscatã pe loc, pentru cã au descoperit vamesii cã avea tigãri dosite. Iar amenda de 6.000 de lei a venit la Primãrie, la noi”, au spus cei care cunosc situatia. Când au auzit cã a fost arestatã, celor din Primãrie le-a pãrut rãu, dar nu pentru situatia în sine, cât pentru cã faptul cã, fãrã salariul de la scoalã, Alinei nu i se va mai putea continua poprirea, în vederea recuperãrii contravalorii amenzilor. “Proastã nu e deloc, ba chiar a fãcut si Facultatea de Drept, dar asa îi place ei sã fie. A sãrit cu cutitul la o vecinã de-a ei, Silvica. A fost condamnatã la amendã penalã, la Husi, în valoare de 2000 lei, dupã ce a bãtut doi bãieti din sat. Chiar si politistul care a oprit-o la control, a avut scandal cu ea. Pentru cã e isteatã, stie sã se descurce pe la procese. Pe unele chiar le câstigã, în cãile de atac. Duce tot felul de martori, gãseste tot felul de solutii si, la Recurs sau Apel, întoarce situatia în favoarea ei. De exemplu, la Husi a fost condamnatã penal pentru loviri si alte violente, dar la Iasi a scãpat”, spun oficialii locali.

Sustinãtorii: “Bravo ei. E blondã, dar nu e proastã”!

Acum, cã a fost eliberatã sub control judiciar, Alina se poate întoarce, de luni, la catedrã, în fata pustilor de la Scoala din Bãltati. “A rãmas un post liber de învãtãtoare si ea s-a dus la Inspectorat, a dat acolo concurs si a venit suplinitoare. Conducerea Scolii Tãtãrãni nu a fost de acord deloc, a contestat situatia, a explicat cã nu e chiar omul potrivit posturii de cadru didactic, dar nu s-a putut face nimic. Alina a rãmas învãtãtoare. Când am auzit cã a fost si arestatã, am dat dreptate conducerii Scolii”, au spus contestatarii femeii. Sunt însã si câtiva care o sustin pe blondã: “Alina Idriceanu e fatã desteaptã. Ce face ea, face foarte bine si, dupã cum puteti vedea, nu are nimeni ce îi face. Au arestat-o, dar pentru cã ea a stiut ce sã vorbeascã si a stiut Legea, a venit acasã. Bravo ei. E blondã, dar nu e proastã si veti vedea cã nu va pãti absolut nimic, chiar dacã mascatii nu au altã treabã, decât sã controleze casele oamenilor nevinovati”, a spus Cristi, unul dintre apropiatii femeii.