|

Bodyguarzii de la Cuba, scandal “premeditat” la Bliss

Reglãri de conturi între cluburi

“MAFIOTI”…Angajatii de la Clubul Cuba au pornit “rãzboiul” în Vaslui. Îi suspecteazã pe cei de la clubul concurent de “rea-credintã”.

CONFLICT… Agentii de pazã ai Clubului Cuba au fãcut scandal într-un alt club din oras. Sâmbãtã dimineata, în jurul orei 4:00, acestia s-au luat la hartã cu angajatii Clubului Bliss. Motivele: neprelungirea programului si câteva nemultumiri mai vechi. Bodyguarzii de la Cuba le-au reprosat celor din tabãra adversã cã dau bani “la ziar pentru a denigra imaginea clubului si a-l închide de tot”. Si-au aruncat cuvinte grele, s-au îmbrâncit si s-au luat la bãtaie. În scandal a intervenit si administratorul Ligii de Protectie si Securitate (LPS), care, culmea, are contract cu ambele cluburi. Diferenta e cã în timp ce Cuba are în permanentã un bodyguard de la LPS, ceilalti au un contract doar pentru interventii în caz de incidente (n.r. facem precizarea cã cei doi bodyguarzi care au fãcut scandal nu sunt angajati LPS). Politistii chemati la fata locului, pentru a aplana conflictul, l-au amendat pe unul dintre acestia.

Relatii tensionate între patronii cluburilor de noapte din Vaslui. Cuba si Bliss, douã dintre cele mai frecventate cluburi din Vaslui, se aflã de ceva timp încoace într-un conflict tacit. Potrivit unor surse, administratorul Clubului Cuba este de pãrere cã în spatele scandalurilor din ultima perioadã în care a fost implicat clubul s-ar afla administratorul Clubului Bliss. Miza: locul numãrul 1 în inimile tinerilor. De aici s-ar pãrea cã ar fi pornit si cel mai recent scandal, avut loc sâmbãtã dimineata, în Club Bliss.

Politia, chematã de douã ori la Bliss în noaptea cu pricina

“Din câte am observat, doi bodyguarzi care lucreazã la Cuba au început sã se ia la ceartã, sâmbãtã dimineata, cu angajatii din Bliss. Cred cã se terminase programul si ei voiau sã mai rãmânã, iar ceilalti încercau sã le explice cã nu se poate. Au început sã se certe si sã se îmbrânceascã. Îi reprosau administratorului din Bliss cã el ar fi organizat toate scandalurile din Cuba, inclusiv cã a dat bani la ziar, ca sã se scrie despre asta, astfel încât sã se închidã clubul si toatã lumea sã se ducã la ei. Cearta a luat amploare, au început sã se îmbrânceascã si sã se ia la bãtaie. A fost chemat si domnul Moraru de la LPS si politia, pentru a se aplana scandalul”, a declarat una dintre surse. Incidentul a fost confirmat si de purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. “În noaptea de 18 spre 19 martie, politistii vasluieni au fost sesizati sã intervinã de douã ori la Club Bliss. Prima sesizare a fost la ora 23:30. Un bãrbat de 55 ani, sub influenta bãuturilor alcoolice, fãcea scandal si refuza sã pãrãseascã localul. A fost amendat pentru tulburarea linistii si ordinii publice. A doua sesizare a avut loc la 04:30, pentru cã un bãrbat de 33 ani, sub influenta bãuturilor alcoolice, era recalcitrant si refuza sã pãrãseascã localul, desi era ora închiderii. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amendã”, a declarat purtãtorul de cuvânt IPJ Vaslui.

Administrator Bliss: “voi depune plângere”

Administratorul Clubului Bliss a confirmat incidentul, rezumându-se doar la a declara: “voi depune plângere împotriva unuia dintre cei care a declansat si întretinut scandalul. Voi cere un ordin de restrictie, nu vreau sã mai calce în club. Cât despre toate celelalte, nu comentez”. Contactat telefonic, Gheorghitã Moraru, administratorul LPS, a fãcut câteva precizãri: “Eram în zonã când a izbucnit scandalul, dar politia a intervenit imediat. Nu cunosc motivele acestuia si nu vreau sã mã implic pentru cã LPS are contract cu ambele cluburi”.

Administrator Cuba: “nu e nimic adevãrat”

De cealaltã parte, administratorul Clubului Cuba a infirmat incidentul: “Nu e adevãrat. Niciunul dintre bãietii nostri nu a fost acolo. Noi avem contract cu LPS. Asearã (n.r. sâmbãtã seara), în schimb, nu am avut oameni de la LPS, pentru cã e perioada mai slabã, stãm doar cu angajatii. Nu stiu despre ce conflict vorbiti, noi ne vedem de ale noastre”.

Imaginea negativã a Clubului Cuba, “spãlatã” cu petreceri caritabile

Administratorul Clubului Cuba face eforturi mari sã spele imaginea negativã a clubului, pe care a dobândit-o în urma scandalurilor izbucnite aici. Astfel, sâmbãtã seara, Cuba a fost gazda unei petreceri cu scop caritabil. “A fost frumos, copiii (n.r. grupul de tineri care a organizat petrecerea) au strâns bãnutii. Am zis cã îi mai ajutãm si noi cu niste bani, am mai vorbit cu niste prieteni care lucreazã în strãinãtate sã ne ajute. Am înteles cã vor sã doneze banii unei familii necãjite, prezentate la un moment dat si în paginile ziarului Vremea Nouã. Urmeazã sã vinã si sã ne spunã exact ce vor sã facã cu banii. Va merge cu ei chiar si un reprezentant al clubului. Nu stiu exact ce sumã s-a strâns, dar au fost în jur de 250 de persoane, iar pretul – 5 lei. Evenimentul a fost programat mai de mult, nu a fost gândit pentru a spãla imaginea clubului dupã evenimentele petrecute aici. Vom mai repeta evenimentul, pentru cã se leagã foarte bine de o dorintã mai veche de-a mea. Vreau sã construim la Vaslui o clinicã de Cardiologie si Pneumologie. Foarte multã lume suferã de astfel de probleme, inclusiv eu. Am vorbit cu medici din Iasi si din Timisoara si mi-au spus cã ar fi dispusi sã vinã si sã lucreze aici, pentru oamenii din acest oras“.