|

Buzatu s-a înãltat la cer! (foto, video)

Înãltarea pe rit vechi:

CA UN ÎNGER Dumitru Buzatu, presedintele CJ Vaslui, a dovedit un curaj demn de functia sa si a fost primul vasluian care a probat autospeciala primitã de pompierii vasluieni. Fãrã sã clipeascã, acesta s-a înãltat pânã la înãltimea maximã a macaralei de 45 de metri.

Pentru prima datã în istoria recentã a politicii vasluiene, Dumitru Buzatu a demonstrat cã e mai înalt decât Vasile Mihalachi. Acesta a câstigat câtiva zeci de metri în plus dupã ce a fost sãltat de o autospeciala destinatã salvãrii persoanelor de la o înãltime de peste 45 de metri. În timp ce Dumitru Buzatu se afla suspendat la peste 40 de metri, subordonatii acestuia chicoteau încântati.

Autospeciala, special conceput pentru lucrul la înãltime a fost achizitionatã în cadrul unui proiect, „Îmbunãtãtirea dotãrii cu autospeciale de interventie si salvare de la înãltime a bazelor operationale pentru situatii de urgentã în Regiunea Nord – Est” derulat în parteneriat cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitarã Euronest. La Vaslui vor ajunge alte trei autofreze si o senilatã, în cadrul aceluiasi proiect care are drept scop crearea premiselor necesare asigurãrii populatiei cu servicii de calitate, prin îmbunãtãtirea infrastructurii serviciilor pentru sigurantã public si asistentã medicalã în situatii de urgentã.

http://youtu.be/SxCXU5xnRT0