|

BZI a intrat în posesia unei înregistrări incredibile dintr-un restaurant din Iași! La masă erau personaje din lumea medicală și un polițist

Conflictul izbucnit în urmă cu mai mulți ani în sânul Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iași continuă să persiste. În prim-plan se află două asistente medicale, Lola Mitrică și Mirela Popeanu. Colegii susțin că, de ani de zile, încearcă să obțină funcții-cheie în spital, prin metode incredibile.

Astfel, susțin că cele două încearcă să șantajeze conducerea unității medicale și că s-au propus în funcții de conducere. Doleanțele nu le-au fost acceptate, iar de aici până la o campanie negativă la adresa conducerii unității medicale a mai fost doar un singur pas. În această situație a fost implicat și soțul Mirelei Popeanu, fost polițist. Bogdan Popeanu apare într-o înregistrare, la o masă într-un restaurant din Iași, alături de cele două. În urma înregistrărilor apărute în spațiul public, polițistul a fost pensionat.

Caută să obțină funcții-cheie în spital

Colegii celor două asistente medicale susțin că acestea nu urmăresc decât funcții de conducere. Astfel, acesta este motivul pentru care acest scandal încă persistă. De-a lungul anilor, Mirela Popeanu, susțin cadrele medicale, s-a făcut remarcată prin aventurile amoroase pe care le-a avut. Primul ei soț, susțin acestea, este un cetățean de origine arabă, fost pacient al Institutului. De aici, derapajele amoroase au continuat, chiar cu foștii directori ai spitalului.

Detalii incredibile despre scandalul izbucnit la Institutul de Psihiatrie „Socola” au ieșit la iveală. Iată de la ce a început întreaga situație și ce conversație a apărut în spațiul public. Soțul Mirelei Popeanu, fost polițist, implicat direct în întreg scandalul. Acestea sunt motivele pentru care a început scandalul. Cheia este o funcție de conducere, râvnită de cele două asistente…https://www.bzi.ro/bzi-a-intrat-in-posesia-unei-inregistrari-incredibile-dintr-un-restaurant-din-iasi-la-masa-erau-personaje-din-lumea-medicala-si-un-politist-3793150