|

Cãcãreazã (pamflet)

Rãspunsul lui Marcel Boul la dreptul la replicã al lui Corneliu Bichinet

Drept la replicã,

În cotidianul Vremea Nouã de Vaslui, în sãptãmâna ce s-a scurs, apar trei articole ce se referã la situstia financiarã de la DGSP Vaslui. În mod insidios, subversiv si pervers se face legãtura între dl. Cretu Gicã, lider de sindicat la aceatã unitate si mine.

Precizez cã, dl Cretu Gicã mi-a fost elev la Liceul din Negresti, a fost unul din marii campioni ai zonei noastre la box, l-am ajutat, ca pe multi altii, ce se pare cã au uitat, sã-si desãvârseascã studiile liceale si universitare. Nu l-am înscris la doctorat, pentru cã am considerat cã e cam mult…

Dl. Cretu Gicã, a lucrat o perioadã, ca angajat la Biroului Parlamentar al senatorului Corneliu Bichinet, una din preocupãrile sale, neoficiale, fiind aceea ca, în timpul liber, cu o dubitã personalã,  sã-i  transporte la domiciliu pe acei ziaristi care se îmbãtau îngrozitor, vomau, si se cãcau pe ei, si nu erau capabili sã ajungã singuri acasã.

Cei care scriu acum despre liderul de sindicat de la DGASP Vaslui ar trebui sã-i multumeascã acestuia, pentru cã i-a cãrat în spate, beti morti spre Vaslui. Dacã vreti amãnunte, vi le putem oferi.

Apropierea fortatã a numelui Cretu Gicã de mine este nerelevantã, deoarece acesta s-a angajat, prin concurs, cu peste zece ani  în urmã, la DGASP Vaslui, unde a fost  ”preluat” si consiliat, mai mult decât maternal de cãtre d-na.  Director Urumov Daniela, care, se pare cã, pune nu numai suflet în tot ceea ce face. Dacã vreti amãnunte le puteti afla la unitatea pe care o conduce cu detasare si stoicism Ionel Armeanu Stefãnicã.

Întrucât, Vremea Nouã, nu cred cã va publica acest drept la replicã care este cât se poate de blajin, îl vom posta pe facebook si-l vom trimite la întreaga presã judeteanã.

P.S.

1. Eu sunt cel care, sãptãmânã de sãptãmânã, de la tribuna Parlamentului, am ridicat problema DGASP Vaslui. V-am trimis, clipuri video cu interventiile subsemnatului în Parlament.

2. Ca orice lider de sindicat orientat, din judetul nostru, dl. Cretu Gicã, este un ardent sustinãtor al dlui. Dumitru Buzatu si al PSD.

3. Nu l-am mai vãzut pe dl. Cretu Gicã, liderul de sindicat al DGASP Vaslui, de câtiva ani buni. Am înteles cã s-a îngrãsat si cã se descurcã foarte bine acolo. Îi doresc succes, cu PSD-ul lui cu tot si cu conducãtoarea de fapt a institutiei.

4. Domnilor de la Vremea Nouã, nu mai instigati populatia si angajatii DGASP Vaslui la revoltã.

5. Conducãtorilor de la DGASP Vaslui le sugerez sã aibã grijã mai mult de copiii institutionalizati, sã mai stea pe la unitate si sã voteze PSD-ul, asa cum le spun sefii lor, si în timpul vietii si dupã moarte!

Corneliu Bichinet.