|

CÃDEREA ISTANBULULUI (foto)

Ce vacarm? Ce Istanbul?

REZULTAT MARE… La fel cum au fãcut-o si anul trecut pe Olimpico, jucãtorii echipei FC Vaslui s-au mobilizat extraordinar si au fost la doar un pas de o victorie de rãsunet. “Galben-verzii” au fost multã vreme peste turci si se întorc în tarã cu un rezultat ce îi transformã în favoriti la calificarea în play-off.

Multi spuneau înaintea meciului dintre Vaslui si Fenerbahce cã echipa antrenatã de Marius Sumudicã va merge doar în vizitã într-un oras unde se mãnâncã fotbal pe pâine. Fãrã sã tinã cont de infernul de pe arena Sukru Sarakoglu, “galben-verzii” au pãsit pe gazon extrem de motivati si au confiscat prima reprizã. Gazdele, care au aliniat un unsprezece a cãrui valoare trecea de 100 de milioane de euro, au fost aproape inexistente în joc în prima reprizã. Abia dupã pauzã cei de la Fenerbahce au reusit sã mai miste câte ceva, dar ocaziile mari au apartinut tot Vasluiului. La fel ca si în partida cu Petrolul, “galben-verzii” l-au fãcut uitat din nou pe Wesley si au arãtat ca o adevãratã echipã. Din pãcate nu a fost sã fie o victorie, dar un rezultat care cântãreste cam tot atât cât un succes. Turcii au fost surprinsi de evolutia fotbalistilor antrenati de Marius Sumudicã si s-au prãbusit pe gazon când au auzit fluierul de final al arbitrului partidei.

Desi nu putem socoti pe cineva ca fiind jucãtorul meciului, Liviu Antal meritã evidentiat atât pentru gol, cât si pentru întreaga evolutie. Marcatorul Vasluiului a declarat modest reusita sa apartine întregii echipe. “Echipa m-a ajutat foarte mult, cu totii am muncit pentru gol. Atmosfera a fost incredibilã dar pe mine m-a mobilizat. Important este ca la Piatra Neamt sã jucãm la fel cum am fãcut-o si aici”, a declarat Antal.