|

Campionii Diviziei A, felicitati de Primãrie | FOTO

Handbalul vasluian revine în prima ligã

APLAUDATI… Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal Vaslui, proaspãt promovatã în Liga Nationalã de handbal masculin, a fost invitatã, ieri, la Primãria Vaslui, pentru a fi felicitatã în cadru oficial.

La festivitate au participat aproape toti componentii lotului, cu exceptia tinerilor Iozu si Popa, convocati la nationala României de handbal pe plajã. Alãturi de jucãtori si staff-ul tehnic au fost prezenti primarul Vasile Pavãl, viceprimarul Dragos Cazacu, secretarul Primãriei, Eduard Lãcãtusu, directorul CSM Vaslui, Bogdan Cristea, dar si membrii Consiliului de Administratie al CSM Vaslui. Cuvântul de deschidere i-a apartinut primarului Vasile Pavãl. Acesta a felicitat întreg colectivul care a contribuit la aceastã performantã. “Vã multumesc din tot sufletul pentru ceea ce ati reusit sã faceti în acest an. E un lucru deosebit pentru Vaslui. Am avut încredere în echipa tehnicã si administrativã si împreunã am realizat ceea ce ne-am propus. Au fost si momente de întrebãri, în special cãtre mine, cã am retras echipa din prima ligã. Cred cã am luat decizia cea mai bunã, iar acum revenim în Liga Nationalã. Suntem într-o nouã etapã si împreunã trebuie sã construim o echipã cu care sã rezistãm în prima ligã.”, a declarat primarul Vasile Pavãl.

Bibirig i-a înmânat primarului Pavãl placheta cu locul 1 în Divizia A

Antrenorul CSM Vaslui, Leonard Bibirig, i-a înmânat primarului Vasile Pavãl placheta cu locul 1 în Divizia A, primitã de la Federatia Românã de Handbal, si a tinut sã multumeascã tuturor pentru sprijinul acordat. “Multumim pentru încrederea pe care ne-ati acordat-o si pentru conditiile excelente pe care le-am primit în acest sezon. Multumesc si jucãtorilor pentru munca depusã si pentru evolutiile de pe toatã durata campionatului.”, a spus antrenorul Vasluiului, Leonard Bibirig.