|

Caz tulburător, la Iași: bebeluș ucis de mamă, din greșeală

Caz cutremurător, la Iași. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă, după ce o femeie a sunat la 112 și a anunțat că și-a omorât copilul din greșeală.

„Astăzi, în jurul orei 05.00, am fost sesizați cu privire la faptul că un copil, de 6 luni, a fost găsit decedat în camera unui imobil, din municipiul Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, întrucât echipajul medical de intervenție a declarat decesul. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale, pentru stabilirea circumstanțelor decesului. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași“, spun reprezentanții IPJ Iași.

„La ora 4.40, se primește mesaj prin 112, de la Hotel Internațional de la un bărbat din Republica Moldova că fiica lor de 6 luni nu mai respiră și e rece. Se trimite ambulanța cu medic de la SAJ care constată decesul copilul fiind în SCR cu rigiditate și lividități“, spun reprezentanții SAJ Iași…….https://www.bzi.ro/tragedie-la-iasi-sotia-unui-deputat-si-ar-fi-ucis-bebelusul-3882348?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local