|

Ce riscă Gigi Becali după atacul sexist fără precedent la adresa Vioricăi Dăncilă

Ce riscă Gigi Becali după declarațiile făcute? Pentru că este recidivist, fiind sancționat și în trecut de către CNCD, finanțatorul roș-albaștrilor riscă să primească cel puțin o amendă, informează playtech.ro.

Totodată, ar putea fi aplicate trei categorii de sancțiuni, pentru o asemenea situație, mai scrie sursa citată. Pe lângă clasicul avertisment, Becali ar putea primi fie o amendă începând de la 1.000 lei la 30.000 lei, dacă este vorba de discriminarea unei persoane fizice. Sancțiunea este de la 2.000 lei la 100.000 lei, dacă este vorba de discriminarea unui grup de persoane sau o comunitate.

De unde a plecat totul? Ce a spus Gigi Becali despre Viorica Dăncilă

Gigi Becali a declarat, în urmă cu câteva zile, la ieșirea de la sediul DNA, că nu poate vota un președinte femeie.

”Eu nu votez, eu n-am voie să votez. Păi ce să votez? Femeie? Am luat-o razna cu toţii? Mergem pe mirişte? Că face confruntare, domnule, cu Iohannis. Păi de ce eşti bărbat? Cum să faci confruntare cu o femeie? Ce idei poate să aibă o femeie?

Eu spun ce spune Sfânta Scriptură, Hristos şi Sfântul Apostol Pavel. Femeia în funcţie de preşedinte nu are cum sa fie”, a spus Becali.

Reacția CNCD după derapajul sexist al lui Gigi Becali la adresa Vioricăi Dăncilă

Csaba Asztalos, președintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), a reacționat după derapajul sexist al lui Gigi Becali, legat de prezența Vioricăi Dăncilă, în turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019. ….https://www.digisport.ro/special/ce-risca-gigi-becali-dupa-atacul-sexist-fara-precedent-la-adresa-vioricai-dancila-755672