|

Cea mai mare dezbatere electoralã din Vaslui: “Avem nevoie de Victor Ponta, presedintele care uneste”

DEZBATERE Aproape 300 de vasluieni au umplut pânã la refuz sala de conferinte a Centrului de Afaceri din Vaslui, joi seara, la ultima si cea mai mare dezbatere pe teme electorale, sub coordonarea presedintelui organizatiei municipale PSD Vaslui, Adrian Tighici. Patru parlamentari, lideri de sindicate si asociatii patronale, dar si medici cunoscuti din Vaslui au venit sã-si exprime sprijinul fatã de candidatul PSD la functia de presedinte al României, Victor Ponta. “Am avut o echipã de campanie foarte bunã, membri de partid care, zi de zi, au discutat cu vasluienii, explicând de ce Victor Ponta este cea mai bunã alegere pentru România. Victor Ponta este garantul unei Românii puternice, a unei Românii care poate deveni a saptea putere economicã a Uniunii Europene”, a explicat Adrian Tighici, liderul municipal PSD.

“Închidem o campanie electoralã cu rezultate foarte bune, în care am participat la întâlniri cu caracter electoral în toate zonele municipiului Vaslui si unde am discutat cu populatia orasului despre candidatul nostru la functia de presedinte al României, dl. Victor Ponta. Suntem în turul II si de data asta tema este cu totul alta, fatã de primul tur, când discutam de profilul viitorului presedinte de tarã. Având în vedere cã în competitie au rãmas doi candidati, tema de actualitate este alegerea unui presedinte social-democrat, garantul unei Românii puternice, capabil sã creeze un stat puternic, garantul generatiilor viitoare. Acesta este candidatul PSD, dl. Victor Ponta”, a spus presedintele PSD municipal. România, a mai spus Adrian Tighici, este la o rãscruce de drumuri. “Depinde de noi cum vom vota, în ce mod ne vom prezenta la vot. România trebuie sã se dezvolte si sã foloseascã resursele pe care le are, suntem a saptea natiune ca populatie, din UE, putem sã devenim si a saptea putere economicã din Uniune. Avem sansa acum sã implementãm politicile si proiectele social-democrate. Suntem în Moldova, unde avem mare nevoie de infrastructurã, pentru a atrage capital strãin în zonã. Trebuie sã recunoastem cã Vasluiul nu prea mai are industrie si are nevoie urgentã de investitii strãine. În ultimii doi ani, premierul Victor Ponta a luat unele mãsuri, dar dupã zece ani de probleme economice si sociale este foarte greu. Votând Victor Ponta avem sansa sã punem România pe drumul cel bun”, a explicat Tighici.

Dumitru Buzatu asteaptã sã deschidã sampania, duminicã-seara, dupã votare!

“Cred, în momentul acesta, cã trebuie sã convingem cât mai multi oameni sã ne voteze, sã voteze cu Victor Ponta, candidatul nostru la functia de presedinte al României. Trebuie sã recunosc cã am destule emotii pentru momentul de duminicã seara, dupã ora 21.00, când se încheie procesul de votare si vom afla cine a iesit presedinte, adicã dl. Victor Ponta. Îi felicit pe organizatori pentru modul în care au pregãtit aceastã întâlnire si campania electoralã, în general. Mesajele noastre, ale PSD, au ajuns în toate orasele si comunele judetului Vaslui. Ceea ce s-a întâmplat în aceste zile, cred, au convins cât mai multi vasluieni sã voteze cu Victor Ponta”, a spus Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean si liderul judetean al PSD. La dezbaterea electoralã au participat senatorul Gabriela Cretu, mai multi deputati PSD, directori si sefi de deconcentrate. “Am avut zece ani de tensiuni, zece ani de discreditare fatã de institutiile statului. S-au învrãjbit românii între ei, în ultimii zece ani. Acest lucru trebuie sã înceteze, îmi doresc ca Victor Ponta sã fie presedintele tuturor românilor, sã uneascã românii de pretutindeni”, a spus Ionel Armeanu Stefãnicã, directorul DGASPC Vaslui. “Judetul Vaslui are nevoie de programe speciale, mãsuri care sã permitã relansarea mediului de afaceri, pentru cã nu avem mai deloc economie. Avem nevoie de capital strãin, sã reducem decalajul fatã de celelalte judete”, a spus, în final, Adrian Tighici.