|

Cele mai tari meciuri programate miercuri, 24 octombrie, în Champions League

Ediția 2018/2019 a celei mai spectaculoase competiții de fotbal intercluburi, Liga Campionilor, a ajuns în fața rundei cu numărul 3. Așa cum ne-am obișnuit, ne așteaptă din nou o etapă cu meciuri atractive, capetele de afiș ale zilei de miercuri fiind Borussia Dortmund vs Atletico Madrid, FC Barcelona vs Inter si PSG vs Napoli.

Grupa A

Unul dintre cele mai tari meciuri de miercuri este, fără îndoială, cel dintre Borussia Dortmund și Atletico Madrid, două formații ce au adunat câte 6 puncte după primele două etape, Monaco și FC Brugge nereușind să le pună mari probleme. Partida se anunță a fi extrem de interesantă, Dortmund câștigând toate partidele oficiale disputate pe Signal Iduna Park în acest sezon și 5 din ultimele 6 deplasări. De cealaltă parte, Atletico Madrid a suferit o singură înfrângere în ultimele 10 partide și are amintiri plăcute de la ultimul meci jucat în Champions League la Dortmund, chiar dacă acesta a avut loc cu foarte mult timp în urmă (1-2 în 1996).

Grupa B

Situație asemănătoare în Grupa B, acolo unde FC Barcelona și Inter Milano au avut și ele parte de un start perfect, acumulând maximum de puncte după primele două etape. Din păcate pentru catalani, în meciul cu Inter, starul Leo Messi nu va putea evolua, argentinianul suferind o accidentare la mâna dreaptă în partida câștigată cu 4-2 în față Sevilliei, sâmbăta trecută. Chiar și așa, site-urile specializate în ponturi pariuri prevăd un meci cu reușite de ambele părți, deoarece apărarea catalanilor a cedat în destule rânduri în acest sezon, iar Inter traversează o perioadă excepțională în toate competițiile, acumulând 7 victorii la rând. La polul opus, PSV Eindhoven și Tottenham, codasele grupei, se duelează pentru primele puncte în această ediție.

Grupa C

PSG vs Napoli. Aflată destul de surprinzător pe prima poziție, după două etape, într-o grupă cu PSG, Liverpool și Steaua Roșie Belgrad, Napoli are o misiune extrem de grea, urmând să joace pe Parc des Princes, acolo unde, cu 2 săptămâni în urmă, PSG a spulberat cu 6-1 Steaua Roșie, egala lui Napoli din prima rundă. În plus, Neymar, Cavani, Mbappe and co. vin după două victorii, 5-0, în campionat, așa că pornesc cu prima șansa miercuri. Napoletanii au și ei un palmares foarte bun, câștigând 5 din ultimele 6 partide, singura înfrângere venind pe terenul liderului din Serie A, Juventus Torino.