|

Clanul Drosu a mai „pierdut” un membru, care a intrat la puscãrie!

SPÃRGÃTOR DE MASINI…Încã un membru al clanului Drosu din Bârlad, a fost retinut de cãtre politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Bârlad, pentru sãvârsirea a douã infractiuni de furt calificat si trei tentative la infractiunea de furt calificat, din masini parcate. Paguba este undeva la 8000 de lei. Dus în fata judecãtorului de drepturi si libertãti de la Judecãtoria Bârlad, Cosmin Adrian Drosu a primit, deocamdatã, mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile.

Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Bârlad au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat în vârstã de 21 de ani, din Bârlad, bãnuit de comiterea a douã infractiuni de furt calificat si trei tentative la infractiunea de furt calificat. În urma cercetãrilor efectuate, politistii bârlãdeni au stabilit cã, în perioada iulie-septembrie, Drosu Cosmin Andrei, de 21 de ani, a pãtruns prin efractie în interiorul mai multor autovehicule parcate pe raza municipiului Bârlad, ocazie cu care a sustras din interior acestora mai multe bunuri de valoare si sume de bani. Prejudiciul produs în cauzã este estimat la peste 8.000 de lei.

„În data de 13 septembrie a.c., bãrbatul a fost retinut pentru 24 de ore iar în cursul aceleiasi zile, Judecãtoria Bârlad a dispus arestarea preventivã a acestuia pentru o perioadã de 30 zile. Cercetãrile sunt continuate în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.