|

CNI investeste 1,7 milioane de euro în baza sportivã de la Vaslui

Bazã sportivã nouã la Vaslui

INVESTITIE… Vasluiul va avea o bazã sportivã nouã, care va fi construitã pe strada Husului FN, lângã locul unde se desfãsoarã bâlciul anual.

VESTE BUNÃ… Vasluienii se vor bucura în curând de o bazã sportivã ultramodernã care va cuprinde un teren de fotbal cu nocturnã, un teren mic pentru minifotbal, handbal, baschet si tenis si tribune pentru 500 de spectatori. Noua bazã sportivã va fi construitã pe strada Husului FN, lângã locul unde se desfãsarã bâlciul anual. Valoarea estimatã pentru baza sportivã de tip 1 este de 1,7 milioane de euro.

Municipiul Vaslui urmeazã a avea o noua bazã sportivã, construitã cu fonduri de la bugetul de stat, prin Compania Nationalã de Investitii (CNI). Noua bazã sportivã va fi construitã pe strada Husului FN, lângã locul unde se desfãsoarã bâlciul anual, si va avea un teren de fotbal cu dimensiunile omologate de UEFA si FRF, 105 m x 68 m, cu nocturnã si tribune pentru 500 de spectatori, teren sportiv mic ce va fi tusat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis si va avea dimensiunea de 20,00 m x 40,00 m, clãdire vestiare si parcare pentru autovehicule si autocare. În vederea construirii unei “Baze Sportive Tip 1″, ca parte a subprogramului “Complexuri Sportive”, este necesarã o suprafatã de de teren de aproximativ 13202 mp. În acest sens, Consiliul Local Vaslui a aprobat dezmembrarea imobilului-teren în suprafatã de 51786 mp apartinând domeniului privat al municipiului Vaslui, situat în strada Husului FN. Lotul 1 în suprafatã de 37468 mp si lotul 2 în suprafatã de 14318 mp.