|

Coloana oficială a lui Traian Băsescu, implicată într-un accident în Capitală

O mașină din coloana oficială a lui Traian Băsescu a fost implicată într-o tamponare ușoară.

O mașină din coloana oficială a fostului președinte Traian Băsescu a fost implicată, sâmbătă dimineața, într-un accident ușor în Capitală. Evenimentul rutier s-a petrecut pe Bulevardul Iuliu Maniu, conform Antena 3 și nicio persoană nu a fost transportată la spital.

A fost vorba despre o tamponare a mașinii care deschidea coloana. Autovehiculul s-a tamponat cu o altă mașină din trafic. Celelalte două autoturisme din coloana oficială și-au continuat drumul, conform sursei citate.

În 2008, în timpul primului mandat, președintele Traian Băsescu a fost implicat într-un accident ușor în București. Atunci, el se afla la volan și conducea un Wolkswagen Golf, proprietatea Serviciului de Protecție și Pază (SPP). Traian Băsescu a tamponat ușor o mașină aflată în fața sa. A anunțat accidentul la Poliție și a plătit amenda care se impunea în acea situație.

Rezultatul alcooltestului a fost zero, au anunțat polițiștii care s-au ocupat de cazul din 2008. „Treceam prin fața Primăriei și amintirile…”, a explicat președintele cauza pentru care nu a frânat la timp. Tot atunci, a fost sancționat cu trei puncte. …https://evz.ro/coloana-oficiala-a-lui-traian-basescu-implicata-intr-un-accident-in-capitala.html