|

Conflict la Negrești, un taximetrist a fost bătut de un client: “de azi nu mai fac curse în zona aia”

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe autorizația dată firmei de taxi din Negrești, că șoferii acestor mașini se confruntă deja cu primele probleme. Un taximetrist care a avut o cursă în zona Schinași a fost agresat fizic de către o persoană, pe motiv că a refuzat să o ia în mașină. Șoferul avea deja o comandă, iar în momentul când a oprit mașina pentru a urca clientul, o altă persoană s-a apropiat de el, rugându-l să o transporte până în oraș. Pentru că a refuzat, șoferul s-a trezit sub o ploaie de pumni.  In urma bătăii încasate, taximetristul a anunțat pe contul său de facebook că începând de azi nu va mai face curse în acel sat.
.
“ANUNT
În urma unui comportament agresiv a unei persoane din satul ce aparține Negreștiului, mai exact în Schinași, atenționez taximetriștii care circulă în zona aceea să aibă grijă de eventualele pericole, sau chiar să evite deplasările în sat.
Eu ca taximetrist refuz începând cu data de 10iulie să mai fac curse în zona respectivă, deoarece am fost agresat fizic de către un locuitor al acelei zone” a fost anunțul făcut de taximetrist pe pagina sa de facebook.