|

Contabila care a delapidat peste 300.000 lei de la Şcoala nr. 29 Galaţi a fost trimisă în judecată

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate a contabilei de la Şcoala Gimnazială nr. 29 Galaţi şi a soţului ei, acuzaţi de delapidare.

Astfel, potrivit DNA, “Avram Felicia-Giorgiana, contabil-şef cu atribuţii de control financiar preventiv în cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 29 Galaţi, este trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit şi folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, ambele în formă continuată. Ion Avram Florin Adrian, administrator al unei societăţi comerciale, este trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată”.

https://www.monitoruldegalati.ro/evenimente/contabila-care-a-delapidat-peste-300-000-lei-de-la-scoala-nr-29-galati-a-fost-trimisa-in-judecata.html