|

Contractul colectiv de muncă al profesorilor a fost pierdut în Ministerul Educaţiei. Sindicatele cer ANCHETĂ

Sindicatele din învăţământ cer ministrului Educaţiei demararea unei anchete pentru pierderea contractului colectiv de muncă al profesorilor. Actul a fost semnat din luna decembrie 2016 însă nu a fost înregistrat. Ministrul Pavel Năstase susţine că se va semna alt contract, însă va fi şi o anchetă.

“Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ şi Federaţia Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret” vă adresează rugămintea de a dispune efectuarea unei anchete interne, în vederea identificării persoanei/persoanelor responsabile de „dispariţia” celor 4 exemplare originale ale Contractului Colectiv de Muncă Unic la Nivel de Sector de Activitate Învăţământ Preuniversitar, semnate, în luna decembrie 2016, de ministrul Mircea Dumitru şi preşedinţii celor două federaţii sindicale”, se arată într-o solicitară a sindicatelor către Ministrul Educaţiei, Pavel Năstase.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/contractul-colectiv-de-munca-al-profesorilor-a-fost-pierdut-in-ministerul-educatiei-sindicatele-cer-ancheta_341470.html#ixzz4YxcOnOC7