|

Copac asfaltat de muncitori, recuperat în 40 de minute, după ce un sucevean a reclamat cum s-a lucrat

Echipele de muncitori trimise marţi să asfalteze strada Rândunicii din municipiul Suceava s-au lăsat cuprinse de elan şi au turnat asfalt peste tot ce au întâlnit în cale, inclusiv în jurul singurului copac de pe stradă. Un sucevean care a văzut pomul înconjurat de asfalt a făcut o fotografie pe care a postat-o pe o reţea de socializare, de unde i-am transmis-o viceprimarului Lucian Harşovschi. Acesta a reacţionat imediat şi după 40 de minute ne-a trimis fotografii de la faţa locului, cu copacul recuperat. „Este incredibil! Sunt oameni care nu lucrează de azi, de ieri la străzi. Nu înţeleg ce i-a făcut să toarne asfalt în jurul copacului. Le-am cerut să îndepărteze de îndată asfaltul, să pună pământ şi să toarne apă la rădăcina copacului”, a declarat viceprimarul.

De asemenea, cei care aveau sarcina să supravegheze muncitorii trebuie să aibă grijă ca nu cumva să se usuce copacul care a făcut cunoştinţă cu smoala şi bitumul pentru că altfel le-ar putea fi imputat.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-10-30/Copac-asfaltat-de-muncitori-recuperat-in-40-de-minute-dupa-ce-un-sucevean-a-reclamat-cum-s-a-lucrat#ixzz63pVjN6fY