|

Copii intoxicaţi cu monoxid de carbon la şcoală

Cinci copii de la Şcoala Petru Vodă, care acuzau stări de rău, au fost transportaţi la spital în această dimineaţă, joi, 6 februarie. Din primele informaţii oferite de ISU Neamţ, e posibil să fie intoxicaţi cu monoxid de carbon provenit de la o centrală din şcoală. O fetiţă de 12 ani pare a fi în starea cea mai gravă, ea fiind transportată la spital în stare de semiconştienţă.

“La Școala din Petru Vodă, Poiana Teiului sînt 5 copii care acuză o stare de rău, posibil intoxicați cu monoxid de carbon de la o centrală termică. La locul solicitării s-au deplasat pompierii de Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului  cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și prim ajutor calificat și două ambulanțe SMURD, precum și două ambulanțe de la SAJ.

O fetiță, de aproximativ 12 ani, semiconștientă, a fost preluată de un echipaj de la SAJ și transportată la Spitalul din Târgu Neamț.

Ceilalți 4 copii au primit asistență medicală la locul evenimentului și sînt transportați la spital, pentru investigații”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ…….http://monitorulneamt.ro/neamt-copii-intoxicati-cu-monoxid-de-carbon-la-scoala/