|

Copil pe bicicletã hãituit de un sofer furios, cu masina pe trotuar!

REVOLTÃTOR… Momente de teroare, zilele trecute, pentru un copil de 13 ani din Vaslui, urmãrit cu masina de un sofer nervos. Conducãtorul auto voia sã-l punã la punct pentru cã fãcuse mizerie în fata blocului în care locuieste. De asemenea, minorul ar fi urinat pe usa de la intrare, precum si pe usa unei anexe a bãrbatului. Salvarea copilului a fost cã la un moment dat a intrat pe un drum îngust pe care masina nu a mai putut înainta. Scenele au fost vãzute de câteva persoane si povestite apoi pe Facebook în încercarea de a da de familia bãiatului. În decurs de câteva ore, au reusit sã ia legãtura cu rudele lui, iar a doua zi, pãrintii au depus plângere la Politie împotriva soferului care a hãrtuit copilul.

Întâmplarea s-a petrecut în seara zilei de 7 aprilie, în zona Crucea Gãrii din Vaslui. “În aceastã searã, în jurul orei 19:00 un nebun, cã altfel nu îl pot numi, a înaintat cu masina pe trotuar prin Crucea Gãrii dupã un copil pe bicicletã, care avea în jur de 8-9 ani. Nu stiu ce s-a întâmplat, dar nu se poate concepe asa ceva. Sã fugãresti un copil cu masina pe trotuar. Dacã acel copil nu ajungea într-o zonã în care masina nu a încãput, nu stim ce s-ar fi întâmplat. Vã rog sã tineti postarea sus poate vom gãsi mama acelui bãietel. O persoanã a asistat la aceastã teribilã scenã si poate oferi detalii. Mai specific faptul cã acel imbecil a fãcut panã si tot nu s-a lãsat. Sperãm sã gãsim pe cineva din familia acelui copil”, a scris pe un grup de Facebook unul dintre martorii la aceastã întâmplare.

Dosar penal pentru bãrbatul care l-a urmãrit pe copil cu masina

Mesajul a fost vãzut si de pãrintii copilului. Acestia au aflat de la martori detalii despre incident, precum si de la bãiatului lor, iar a doua zi au depus plângere la Politie. “În acest caz a fost deschis dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunii de amenintare, ca urmare a plângerii depuse de mama minorului de 13 ani”, au precizat reprezentantii IPJ Vaslui. Bãrbatul acuzat de amenintare a povestit politistilor cã a reactionat astfel pentru cã bãiatul respectiv fãcea parte dintr-un grup de copii care fãcea mizerie în fata blocului în care locuieste, ba chiar ar fi urinat pe usa de la intrare.