|

Copilul de la Murgeni lasat sa moara ca un câine. Politia fara reactie! | (FOTO – VIDEO)

INUMAN... Copilul a stat pe caldarâm 40 de minute, la doar 300 de metri de poarta spitalului.

SPECTACOL MACABRU

SOCANT… Indiferenti, fãrã suflet si fãrã pic de spirit civic! Asa s-au comportat oamenii din Murgeni, ba chiar si politistii care l-au vãzut pe bietul Florin, bãietelul de 4 ani accidentat marti seara. Cu capul zdrobit si într-o baltã de sânge, micutul a fost lãsat peste 40 de minute sã zacã pe asfalt, în timp ce mai multi oameni se uitau la el cu mâinile încrucisate! Niciunul nu s-a apropiat de copilul care îsi dãdea ultima suflare, mãcar sã-i aprindã o lumânare. Nici mãcar politistii locali ajunsi la fata locului nu s-au deranjat sã meargã la 300 de m de locul accidentului, la spitalul orãsenesc, pentru a cere ajutor. Cu totii s-au multumit sã se uite ca la un spectacol sinistru. Mai mult decât atât, când echipajul de pe ambulantã a sosit la fata locului, acesti gurã – cascã s-au apucat sã înjure cadrele medicale. Si politia are în acest caz o vinã moralã, pentru cã nu ia mãsuri, desi în orasul Murgeni, masinile localnicilor stau de-a valma pe carosabil, blocând vizibilitatea si înlesninind producerea accidentelor.

Imaginile cu micutul Florin din Murgeni care a fost lãsat sã zacã pe caldarâm dupã ce a fost lovit de o masinã de teren au stârnit revoltã în rândul opiniei publice! Copilul de 4 ani a tâsnit de dupã o masinã parcatã lângã trotuar, a ajuns în fata masinii inginerului Sandu Ilas, care nu a mai putut sã-l evite. L-a acrosat si l-a izbit cu capul de asfalt, si acolo a rãmas, fãrã ca nimeni sã-i sarã în ajutor, sã-l transporte la spitalul orãsenesc aflat la câteva sute de metri distantã. Mai mult, oamenii se uitau cum copilul îsi dã sufletul, au filmat si au fãcut poze, dar nimeni nu a miscat un deget sã-l ajute, sã-i ofere o sansã la viatã! Politistii locali sositi la fata locului nu au fãcut nici cel mai mic gest, mãcar sã vadã cum este copilul, dacã mai trãieste sau dacã mai poate fi salvat. Niciunul nu a dat fuga sã aducã un medic sau un cadru medical de la spital. Nimeni nu i-a sãrit în ajutor micului înger care nici lumânare la cap n-a avut, desi fix în fata unui magazin s-a întâmplat tragedia si tot nu s-a înghesuit nimeni sã-l ajute sã trãiascã!

Florin a murit „live” pe Facebook!

În orasul Murgeni, care aratã tot ca o comunã, este dezastru. Strãzile zac de masini parcate, iar circulatia este îngreunatã si de multe ori se desfãsoarã pe o singurã bandã. Politistii locali din Murgeni sunt coplesiti de tupeul si infractiunile rromilor, care de altfel au speriat Europa. Numai cã, iatã, pentru lipsa de reactie a celor prezenti plãteste o victimã nevinovatã, un copil de 4 ani, care a murit ca un câine în drum! Reactia celor care au vizionat o postare live pe Facebook, a fost vehementã. Oamenii au privit cu groazã imaginile în care se vedea copilul zãcând în drum, dar si politistii indiferenti, oameni cu mâinile în sân care priveau ca la un film horror, fãrã sã sarã în ajutorul bietului îngeras. Iatã câteva dintre comentariile internautilor. „Bãi oameni buni, politistii trebuie sã-i dea primul ajutor, eventual dus de urgentã la spital nu conteaza cu ce masinã …. nu-l pot lãsa acolo jos pânã nu stiu sigur dacã e mort sau încã respirã….ei nici nu s-au uitat sã-i ia pulsul mãcar…de unde stiu ei cã e mort dacã nu l-au atins???? Tara mã-sii de incompetenti si legile mã-sii de c..t” „Ajutati mai bine, în loc sã filmati. Cã asta știti sã faceti când se întâmplã ceva, scoate telefonul și filmeazã cã prostul și habar nu are cum îl cheamã. El filmeazã de 5 minute și ambulanta nu a ajuns de 30 minute, dacã într-adevãr nu se iau mãsuri, ia tu, fii tu primul, tu doar vorbești, cu telefonul în mânã.” „Politia.. niciunul sã nu verifice pulsul la copil!!!!” „Baaaaaiiiii !! Nici nu s-a apropiat de copil. Bãi suflet rece, Doamne cum ne mai suporti?” „Ce oameni sunteti voi? Vorbești de ambulantã si politie?” Mãi da copilul ce face?  Nu pune nimeni mâna pe el??” „Ce fel de politie e? De ce nu i-au acordat primul ajutor, javrele dracului!!” „Politia localã!  Ce ajutor sã acorde, ce pregãtire au??  Au  terminat  liceul din localitate.” „Pãi normal,  voi filmati în loc sã fi dus copilul la spital, ce sã facã politia dacã copilul este mort. Trebuia sã-l duceti imediat dupã accident!!”.

Cazul a fost preluat de IPJ Vaslui!

Ancheta în cazul mortii micului Florin J., în teribilul accident a luat amploare! Dosarul a fost preluat de IPJ Vaslui, Serviciul Rutier, care a ridicat de la fata locului filmãrile de pe camerele de supraveghere, pentru a extinde cercetãrile. Proprietarul masinii parcatã pe carosabil, ilegal, de dupã care a tâsnit copilul, este si el vinovat. Parcarea sa ilegalã a dus la producerea acestui accident mortal. De altfel, se pare cã acest caz din Murgeni va determina si alte anchete, dat fiind numãrul mare de copii lãsati sã cerseascã zi si noapte prin oras, nesupravegheati. La aceste cazuri sociale extrem de grave se adaugã politistii locali care nu-si fac datoria si de multe ori îi protejeazã pe cei care comit ilegalitãti. Iatã un cumul de ilegalitãti care trebuie cercetate de autoritãtile din judet. Vom trãi si vom vedea! Pânã atunci, dacã tot nu l-au ajutat sã trãiascã, politistii si locuitorii indiferenti de moartea lui Florin, poate pun umãrul ca mãcar sã fie înmormântat crestineste si nu aruncat la groapa cu gunoi!