|

Copilul dispărut din județul Constanța, găsit mort. UPDATE

Polițiștii constănțeni continuă verificările, la Pecineaga, și pe o rază de 5 kilometri, pentru găsirea lui Iulian Alexandru Bițică, minorul, în vârstă de 8 ani, care a dispărut în data de 2 noiembrie, din fața casei, unde se juca singur dându-se pe role. Pe de altă parte, părinții copilului vor fi supuși testului cu detectorul de minciuni.UPDATE ora 9:30 Copilul, de 8 ani, din Pecineaga dispărut din comuna Pecineaga, județ Constanța, sâmbătă, 2 noiembrie, a fost găsit, mort. Trupul micuțului a fost descoperit în primul bazin de reziiduri animale al complexului de porci de la marginea comunei.

Este bazinul de dejecții, cu capacitate de 50.000 mc care, începând de luni dimineață a fost golit cu ajutorul pompelor de mare procurate de ISU Dobrogea. Primul bazin fusese însă reumplut, după finalizarea cautărilor. Astăzi dimineața, cadavrul unui copil a fost văzut plutind la suprafața apelor reziduale. Potrivit ISU Dobrogea, pompierii se deplasează pentru „recuperare cadavru copil, dispărut în data de 2 noiembrie  din localitatea Pecinaega, în zona bazinului 1”

Iulian Alexandru Bițică, de 8 ani, din comuna Pecineaga, județ Constanța este dat în urmărire națională încă de sâmbătă, 2 noiembrie, când a fost dat dispărut de către tatăl său. După ce, în ultimele cinci zile, peste 150 de polițiști și voluntari au căutat copilul, peste 50 de polițiști din cadrul structurilor IPJ Constanța-Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, Serviciul Investigații Criminale, Serviciul Rutier, Poliția municipiului Mangalia, Secția 3 Rurală Mangalia- au efectuat și astăzi cercetări pentru stabilirea împrejurărilor dispariției și depistarea minorului.

În cursul acestei zile s-au reverificat toate traseele posibile a fi fost urmate de minor. S-a procedat la reaudierea tuturor persoanelor care au tranzitat localitatea în vederea identificării de aspecte noi care pot conduce la depistarea minorului. S-au verificat toate mașinile care au trecut prin zonă, ajungându-se tocmai la Babadag, în județul Tulcea, sau la Cuza Vodă în județul Constanța. Toate activitățile sunt efectuate în prezența câinelui de urmă pentru verificarea tuturor pistelor vizate de anchetă. …https://evz.ro/copilul-disparut-din-judetul-constanta-e-de-negasit-parintii-testati-cu-detectorul-de-minciuni.html