|

Crimă șocantă la Negrești. Asistentă de la Ambulanță, în pericol!

INCREDIBIL…Viața unui echipaj de pe o ambulanță din Negrești, pusă în pericol de superficialitatdea polițiștilor. Cadrele medicale au luat un pacient din sediul Poliției, neștiind că este un criminal periculos. Au aflat câteva minute mai târziu, după ce polițiștii și-au dat seama de gafă.
.
O crimă a înfiorat Negreștiul în seara de duminică spre luni. O femeie de 46 de ani a fost înjunghiată de soțul ei, după un scandal pornit, cel mai probabil, de la consumul excesiv de alcool. Vecinii spun că cei doi s-au bătut între ei și după ce bărbatul a plecat din curte,  au intrat și au găsit-o moartă pe soția acestuia. Bărbatul a plecat apoi spre Poliție spunând că cineva  l-a atacat, acesta prezentând o plagă tăiată la nivelul umărului. Polițiștii au sunat la Ambulanță și după ce agresorul a fost ridicat de echipajul medical au aflat că de fapt acesta este criminalul. Au sunat-o pe asistenta de pe Ambulanță, avertizând-o că pacientul de fapt nu este victima unei agresiuni și un criminal periculos. Noroc că vecinii au anunțat crima la Poliție, fiindcă era posibil să se întâmple o tragedie. Criminalul mai putea face încă o victimă.
.
Familia Strâmbu, un  cuplu cu probleme
.
Cei doi soți locuiau pe strada 13 Septembire din Negrești, într-un cartier de oameni gospodari. Aceșteau trăiau într-o casă închiriată și erau cunoscuți drept o familie fără căpătâi. Tatăl, Mircea Strâmbu fusese asistat social o vreme, însă din cauza băuturii a ajuns fără nici un fel de venit. De o vreme cei doi locuiau singuri, copiii fiind mari au luat-o care încotro au văzut cu ochii. Unul dintre ei este arestat pentru furturi din locuință. “Sunt o familie de bețivi, fără venituri și scandalagii. Copiii au plecat de mult de acasă și ei au rămas fără niciun rost. Toată seara s-au certat și când ne-am dat seama că el a omorât-o am sunat la 112 și am anunțat. De la cei de la Ambulanță am înțeles că era moartă de ceva vreme. Nouă ne-a fost frică să intrăm și după ce el a plecat am văzut grozăvia. Dumnezeu să o odihnească pe femeie!” a spus un vecin, oripilat de cele văzute în casa unde s-a comis crima.